Economizor Energie Electrica 19kw cu Microfon Spion cu Inregistrare + Activare vocala [LG52-19]

549 lei

Atentie! Imaginea are caracter informativ.

Principalele avantaje:
Economizor complet functional
Microfon spion cu inregistrare cu activare vocala 140h
Portabilitate
Alimenare permanenta

Despre economizor:
Aparatele noastre electrice nu folosesc tot curentul care ne este contorizat. In utilizarea zilnica, doar 60%-70% din energia electrica furnizata este utilizata efectiv de catre aparatele electrice, restul este irosita. Aceasta, pentru ca se furnizeaza, mai ales in perioadele de varf ale consumului, un volum mai mare de energie electrica, pentru a se evita situatia de joasa tensiune la terminalele electrice ale clientilor. Curentul electric este furnizat cu o tensiune mai mare si de multe ori neconstanta, cu fluctuatii. Astfel, aparatele electrice ale consumatorilor vor consuma mai mult curent decat este prevazut in fisa lor tehnica.

Acest superflux de curent electric cu un voltaj mai mare, nu va face ca echipamentele electrice sa functioneze mai eficient, ci, din contra, va conduce la supraincalzirea lor, scurtandu-le durata de viata si functionare. Ca urmare, se produce un efect negativ pentru consumator.

Valoarea pierderilor de energie electrica si cheltuielile cu factura de curent electric vor creste foarte mult, iar durata de viata a apratelor electrice se se va scurta. Tocmai acest efect negativ il veti inlatura cu acest economizor. Pentru ca va stabiliza tensiunea (voltajul) curentului electric care intra in aparatele electrice (aparate de aer conditionat, televizoare, sisteme audio, calculatoare, masini de spalat, frigidere, congelatoare, ventilatoare, motoare electrice, pompe, etc.). Si, astfel se prelungeste durata de viata si folosinta a acestor aparate.

Utilizand acest economizor, aparatele electrice vor primi o tensiune de lucru exacta si stabila, fara fluctuatii.
Prevenind supraincalzirea lor, se va prelungi durata de viata a aparatelor electrice, astfel se vor reduce costurile de intretinere si inlocuire a acestor aparate.
Prin limitarea fluctuatiilor de tensiune, se vor reduce considerabil pierderile, consumul de curent va fi mai mic si astfel, factura lunara la energia electrica va inregistra o scadere semnificativa, de pana la 35%.

Despre microfonul spion:

  Taiwan Microsystems, 5 ani garantie.

 

  Cum pot fi ascultate inregistrarile ?

Modulul va fi recuperat din prelungitor pentru a fi introdus in portul USB al unui PC/Laptop si explorat din „My Computer” -> „Removable Disk”.

  Inalta calitate audio

Dispozitivul este dotat cu un microfon Shure capabil sa acopere o raza ciruclara de 40m2.

De la o distanta de 4-5m se pot auzi clar chiar si soaptele.

  Complet discret

Dispozitivul nu interfereaza cu alte aparate si nu emite niciun zgomot.

  Autonomie

Daca prelungitorul este alimentat, microfonul spion cu inregistrare poate salva in total 140h.

  Activare vocala

Inregistrarile pornesc automat in cazul in care senzorul detecteaza un zgomot.

Exemplu: Daca in fiecare zi se produc zgomote in jurul prelungitorului timp de 4h, microfonul spion cu inregistrare va functiona 35 de zile.

  Complet mascat

Microfonul spion cu inregistrare este imposibil de observat, acesta fiind mascat de un capac prins in suruburi.

Pentru a modifica activitatea microfonului spion cu inregistrare sau pentru a descarca datele, este necesar sa inlaturati acest apac.

  Curatarea memoriei

Se realizeaza manual, introducand microfonul spion cu inregistrare intr-un PC/Laptop -> „My Computer” -> „Removable Disk” -> „Select & Delete”.

PACHETUL CONTINE:

1 x Economizor spion

1 x Manual de utilizare in limba romana economizor si microfon

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Economizor Energie Electrica 19kw cu Microfon Spion cu Inregistrare + Activare vocala [LG52-19]”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart