Microfon Spion cu Inregistrare Profesional 152 ore – 8GB – Sunet HD – Dimensiuni reduse – Greutate 7 grame [TC11]

589 lei

Viata traita in incertitudine nu iti poate aduce decat si mai mult stres si situatii tensionate. Poti alege sa faci lumina in toate aceste momente de indoiala, sa ai in mana ta puterea informatiei si sa fii astfel intotdeauna cu un pas inaintea tuturor. Poti sa uiti de secrete, minciuni sau banuieli. De acum inainte, adevarul va fi mereu de partea ta!

Cauti un dispozitiv foarte mic si usor, cu care sa poti inregistra discret si clar ?

 Doar 7 grame
 Capacitate 152 ore
 Doar 36x15x6mm
 Slot casti – posibilitate de redare audio directa
 Poate fi alimentat permanent
 Prindere magnetica

 Sistem electronic unic, Smartech

Dacă până acum din geantă nu trebuia să îți lipsească telefonul, acum ar fi înțelept să spunem că nu trebuie să îți lipsească acest micro microfon spion cu inregistrare profesional spion. Nu poți fi niciodată 100% în siguranță acasă, la birou sau chiar pe stradă. De la amenințări până la mărturisiri cheie, ai nevoie de înregistrarea lor pentru a-ți putea demonstra punctul de vedere. Cum ar fi ca în mijlocul unei discuții aprinse să apeși butonul reportofonul și să ai astfel dovada conversației?

Acest microfon spion cu inregistrare spion profesional pare o jucărie,dar este un dispozitiv cât se poate de serios, ce necesită o folosire responsabilă. Cu alte cuvinte, nu este indicat să folosești reportofonul ca o sursă de divertisment, ci doar în acele momente în care simți că ești în pericol și trebuie să te aperi într-un mod eficient. Micro reportofonul te va scuti de multe situații neplăcute, de situații surpriză și te va ajuta să fii mult mai precaut și mai pregătit.

 Cum funcționează?

Acest microfon spion cu inregistrare este extrem de ușor de folosit.Tot ce trebuie să faci pentru a-l porni este să acționezi un singur buton. Microfonul spion cu inregistrare are o prindere magnetică, putând fi montat rapid pe orice suprafață metalica.

Calitate audio excelentă

Microfonul cu care este dotat acest microfon spion cu inregistrare este unul profesional, de o calitate superioară. Poți folosi acest dispozitiv fără niciun fel de problemă chiar și într-un spațiu de 40 mp2 și sunetul se va auzi la fel de clar. Într-o încăpere aglomerată, cu zgomote de fundal, vocile vor fi accentuate, tocmai pentru ca tu să nu întâmpini niciun fel de inconvenient.

Autonomia este un lucru ce ar trebui să te preocupe în cazul oricărui microfon spion cu inregistrare.
Cu siguranță nu ai vrea să i se descarce bateria exact în momentul în care lucrurile devin mai interesante, nu? Acest microfon spion cu inregistrare are o autonomie de 12 ore în modul de înregistrare continuă. În plus, memoria internă de 16 GB permite înregistrarea a 152 de ore de conversații. Însă, microfonul spion cu inregistrare mai are un avantaj major: faptul că poate fi alimentat permanent, iar acest lucru îi conferă o autonomie nelimitată. Nu va mai trebui să îți faci griji că ți se descarcă bateria și te vei putea concentra mai bine pe conversație.

REZUMAT TEHNIC:
Format audio inregistrare: *.wav;
Acumulator: 3.7V 170 mAh
Format audio redare: MP3/WMA;
Bit:192 kBps;
Frecventa: 48 KHz
Memorie interna: 16 GB.

PACHETUL CONTINE:
1 x Microreportofon TC11
1 x Cablu de alimentare/date
1 x Manual de utilizare in limba romana

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Microfon Spion cu Inregistrare Profesional 152 ore – 8GB – Sunet HD – Dimensiuni reduse – Greutate 7 grame [TC11]”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart