Microfon Spion si Microcamera Spion Integrate Wifi/P2P 1080P HD Nightvision IR cu Transmisie pe Telefonul Mobil – 32GB – Senzor de Miscare [MRK18]

849 lei

 Acces de la distanta
 Inalta calitate video
 Se monteaza foarte usor
 Posibilitate de inregistrare
 Sistem electronic unic, Smartech

 În momentul în care dezvoltăm tehnologii de supraveghere, ne întrebăm întotdeauna ce și-ar dori clienții noștri. Unii își doresc dispozitive cu o calitate audio superioară, alții vor o microcameră ce poate fi amplasată oriunde fără a trezi suspiciuni. Există și persoane care își doresc echipamente de supraveghere cu o performanță ridicată pe timpul nopții. Am pus cap la cap toate nevoile oamenilor precauți și am creat această microcameră spion ce te va ajuta să fii mereu cu un pas înaintea tuturor.
Pleci de acasă pentru o perioadă mai lungă de timp și vrei totuși să știi oricând, la orice oră, ce se întâmplă în locuința ta? Vrei să îți supraveghezi spațiul de lucru și să păstrezi documente confidențiale departe de ochii curioșilor? În orice situație, această microcameră spion te va ajuta să fii la curent cu tot ce se întâmplă în perimentrul supravegheat, de la orice distanță.
Microcamera spion îndeplinește toate nevoile unui utilizator, chiar și pe cele mai complexe. Are transmisie wifi pe rază scurtă sau prin IP la orice distanță, înregistrare audio-video pe card sau pe telefon, senzor de mișcare, funcție de alarmare. Intr-un cuvânt, control complet asupra unui spațiu folosind doar telefonul mobil.

 Calitate audio-video ireproșabilă atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte

În cazul oricărui echipament de supraveghere este importantă calitatea audio-video. Nu opta pentru o microcameră de supraveghere contrafăcută pentru că s-ar putea să te dezamăgească încă dinainte de a începe să o folosești. Știm cât de mult contează rezoluția video și calitatea sunetului într-o înregistrare și am incorporat în acest dispozitiv cele mai bune echipamente tocmai pentru ca tu să beneficiezi de o claritate impecabilă din toate punctele de vedere.

 Senzor de mișcare

Persoanele care optează pentru o astfel de cameră de supraveghere vor să fie la curent mereu cu orice mic zgomot. Tocmai de aceea, microcamera este dotată cu un senzor de mișcare care te va alerta pe telefon ori de câte ori se produce vreo modificare în perimetrul supravegheat. În acest fel, vei fi la curent în timp real cu tot ce se întâmplă în locuința ta, în birou sau chiar în mașină.

 Autonomie

Această microcameră spion vine la pachet cu un acumulator de 1200mAh ce îți oferă o autonomie de 90 de minute. Optional poti alege un acumulator mai mare Însă, ea poate fi conectată oricând la o sursă de energie, iar în această situație, autonomia va fi nelimitata.

 Ghid de utilziare in limba romana, pas cu pas, pe intelesul tuturor.

 

REZUMAT TEHNIC:
– Audio & video;
– Microfon eficient pe raza circulara de 10m;
– Pixel: CMOS 5.0 MP;
– Rezolutie maxima: 1920×1080;
– Compresie video: H.264;
– Temperatura de operare: -10/60° C;
– Format video: *.asf;
– Cadre/s: 25-30;
– Autonomie folosind acumulatorul standard: 2 ore (live);
– Alimentare: DC5V;
– Compresie video: H.264;
– Luminozitate minima: 0 lux;
– Unghi de vizualizare: 90°;
– Dimensiuni: 60 x 15 x 5 mm;
– Greutate: 150 grame;
– Suport IOS & Android.

PACHETUL CONTINE:

1 x Microfon spion
1 x Modul cu camera wifi
1 x Acumulator 1200mAh (cu posibilitate de extindere: 2400mAh / 3200mAh+)
1 x Cablu de date/alimentare
1 x Manual de utilizare in limba romana
1 x Alimentator

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Microfon Spion si Microcamera Spion Integrate Wifi/P2P 1080P HD Nightvision IR cu Transmisie pe Telefonul Mobil – 32GB – Senzor de Miscare [MRK18]”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart