Pix cu Microfon Spion cu Inregistrare Profesional Stereo 8GB 150 ore [DCMR9]

549 lei

Vrei sa ai la indemana oricand un microfon spion cu inregistrare discret si performant ?

Slim
Discret, complet mascat
Redare in timp real, *.mp3
Mod simplu de utilizare

Pe fiecare dintre noi ne preocupă siguranța propriei persoane sau a familiei noastre, iar acest lucru se observă și în numărul din ce în ce mai mare de la an la an de oameni care optează pentru tot felul de echipamente de supraveghere pentru a-și ști locuința, biroul sau mașina în siguranță. Tehnologia a evoluat odată cu nevoile oamenilor și așa au apărut aparaturi cât mai discrete care înregistrează anumite momente cheie. Este și cazul acestui pix cu microfon spion cu inregistrare care nu ar trebui să îți lipsească din buzunar sau din geantă, mai ales dacă ai de-a face zilnic cu persoane străine în care nu îți poți pune toată încrederea.

Acest pix cu microfon spion cu inregistrare se diferențiază de restul pixurilor spion existente pe piață tocmai prin performanță. Pixurile contrafăcute nu sunt foarte bune și s-ar putea să te dezamăgească exact când ai cea mai mare nevoie de ele. De multe ori, calitatea sunetului este una deplorabilă și conversațiile înregistrate nu vor fi de niciun folos. Alege să investești într-un pix profesional care te va ajuta să îți atingi scopurile și uită de copiile ieftine!
Dacă totuși ai fost păcălit și ai achiziționat un pix cu microfon spion cu inregistrare contrafăcut, poți folosi programul nostru buyback și să optezi pentru acest pix performant la un preț mult mai bun.

Cum funcționează?

Pixul nu doar arată ca un pix obișnuit, ci se și comportă ca unul. Practic, poți semna contractele cu el, îți poți nota în agendă următoarele întâlniri fără ca cineva să bănuiască că în interiorul acelui pix se află un mic microfon. În momentul în care vrei să înregistrezi o anumită conversație, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul poziționat în partea de sus a pixului.

Calitate audio foarte bună

Calitatea audio și discreția sunt două avantaje pe care acest pix cu microfon spion cu inregistrare le oferă și motivul pentru care se află în preferințele oamenilor. Microfonul poate capta sunetele pe o rază de 20 de mp, iar calitatea sunetului este una foarte bună. Indiferent dacă te afli acasă sau într-un loc extrem de aglomerat, te vei putea bucura de voci clare, accentuate, și de sunet de fundal diminuat.
Dacă nu ești încă convins de calitate acestui pix, te invităm în showroom-ul nostru pentru a-l proba! Cu siguranță vei pleca cu el în buzunar.

Înregistrare

Acest pix cu microfon spion cu inregistrare impresionează și prin timpul de înregistrare. Poți înregistra până la 6 ore, și poți stoca pe memoria internă până la 150 ore de conversații. Redarea înregistrărilor se realizează în două moduri: prin conectarea dispozitivului la PC sau prin folosirea microdvr-ului și a căștilor incluse în pachet. Prin intermediul cablului de date inclus în pachet vei putea să transferi înregistrările din memoria internă în PC.

Discreție

Persoanele care optează pentru astfel de dispozitive de înregistrare își doresc discreție. Un pix este atât de banal și atât de ușor de integrat în orice fel de activitate încât nu va stârni suspiciuni. Are un design elegant, ce își va găsi locul imediat în buzunarul sacoului tău sau în geantă. Cu o singură apăsare a butonului de înregistrare el se va transforma într-un aliat al tău și te va ajuta să surprinzi exact momentele cele mai importante.

REZUMAT TEHNIC:
– Microfon spion cu inregistrare + MP3 Player;
– Memorie interna 8 GB;
– Inregistrare in format *.wav;
– Led indicator;
– Acumulator Lithium Polymer;
– Frecventa audio: 20 Hz-20 Khz;
– Dimensiuni: 141 x 9 mm;
– Nu necesita software/driver

PACHETUL CONTINE:
1 x Pix cu microfon spion cu inregistrare Cyberspy
1 x Casti audio
1 x Microdvr pentru redare audio
1 x Cablu de date/alimentare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pix cu Microfon Spion cu Inregistrare Profesional Stereo 8GB 150 ore [DCMR9]”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart