Bec 12W – Cu Microfon & Reportofon Spion Wi-Fi 128GB – Ascultare In Timp Real – Inregistrare si Redare de la orice distanta, prin internet – Aplicatie iOS / Android [F4]

1,449 lei

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

AvantajeAvantaje

 • Conectivitate Wi-Fi pentru acces de la distanță: Aparatul se sincronizează cu un router Wi-Fi, permițându-vă să îl accesați instantaneu prin aplicația dedicată disponibilă pentru sistemele iOS și Android, fără a necesita utilizarea unei cartele SIM GSM, ci exclusiv prin rețea Wi-Fi.
 • Transmisie audio directă: Aveți posibilitatea de a asculta în direct prin intermediul microfonului ambiental încorporat.
 • Acces și redare înregistrări audio de la distanță: Selectând simplu data și ora, puteți accesa și reda înregistrările audio salvate, fără a fi nevoie să vă aflați în proximitatea dispozitivului sau să îl manipulați fizic.
 • Microfon de calitate superioară pentru sunet clar: Dispozitivul include un microfon profesional care asigură captarea sunetelor cu fidelitate înaltă.
 • Funcție de activare vocală: Dispozitivul începe să înregistreze și să trimită notificări push către smartphone-ul dumneavoastră de îndată ce detectează sunete în mediul înconjurător.
 • Capacitate de stocare pe card MicroSD (maxim 128 GB): Înregistrările pot fi salvate atât pe un card MicroSD, cât și pe un server cloud, prin achiziționarea unui pachet suplimentar direct din aplicație.
 • Utilizare intuitivă: Cu o singură apăsare de buton și o scanare Wi-Fi, reportofonul este rapid și gata de utilizare.

Cum functioneazaCum functioneaza

Descărcați și deschideți aplicația corespunzătoare sistemului dumneavoastră de operare, fie iOS fie Android. Activați dispozitivul în proximitatea unui router Wi-Fi, apoi folosiți aplicația pentru a scana codul QR. Ulterior, introduceți detaliile rețelei – nume și parolă – pentru conectarea la internet. Conexiunea va fi stabilită în câteva momente, permițându-vă gestionarea dispozitivului indiferent de distanță.

Redare de la orice distantaAcces și redare la distanță

De oriunde v-ați afla, puteți să ascultați înregistrările, să le ștergeți sau să le transferați în smartphone-ul personal. Utilizând aplicația, selectați data și ora dorită pentru a reda secvențele specifice, optimizând astfel timpul de căutare.

Microfon AmbientalMicrofon Ambiental

Ascultă în direct evenimentele din jurul dispozitivului pe o rază de 5-7 metri, captând fiecare detaliu sonor.

Inregistrare in buclaÎnregistrare continuă în buclă

Memoria nu va fi o problemă, deoarece dispozitivul înregistrează în mod ciclic. Gestionați și monitorizați spațiul de stocare la distanță și verificați starea memoriei în orice moment.

Acces securizatSecuritate în accesare

Utilizați credențialele personale – nume de utilizator și parolă – pentru a accesa dispozitivul, garantând astfel securitatea datelor.

Conexiune fixa / portabila - oriundeFlexibilitate în conectare

Conectați dispozitivul la un router Wi-Fi de 2.4GHz, fie el staționar sau mobil, sau la un hotspot creat de un telefon mobil din apropiere.

AutonomieAutonomie

Beneficiați de o autonomie nelimitată datorită conectării permanente la sursa de alimentare, cu suportul unei baterii de rezervă care oferă până la 24 de ore de funcționare independentă.

Activare vocala Activare prin detecție vocală

Alegeți durata înregistrării – 1, 5, 10, 30 de minute – care va începe imediat ce senzorul detectează zgomot. Veți primi notificări și evenimentele vor fi marcate în aplicație cu data și ora. Reglați sensibilitatea senzorului după nevoie – Înaltă, Medie sau Scăzută – pentru a optimiza durata de viață a bateriei și pentru a avea acces rapid la înregistrările relevante.

SemnalStabilitatea semnalului

Chiar dacă conexiunea Wi-Fi este întreruptă, dispozitivul continuă să înregistreze. Se va reconecta automat la rețea, iar înregistrările rămân disponibile pentru redare.

Caracteristici tehniceCaracteristici tehnice

 • Raza de captare: 5-7 in jurul aparatului;
 • Raza de transmisie: Nelimitata, prin internet;
 • Ascultare in timp real (live);
 • Suporta alimentare 24/24;
 • Dimensiune fisier/inregistrare: 1mb / minut (compresie HQ);
 • Inregistrare cu activare vocala (Intelligent recording);
 • Playback online prin aplicatie;
 • Spatiu de stocare microSD 128GB & Cloud;

Continut pachetContinut pachet

 • 1x Bec 12w cu Microfon si Reportofon Wi-Fi;
 • 1x Ac pentru reset;
 • 1x Manual de utilizare in limba romana;

AtentieAtentie

Nu contine card de memorie!

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top