Advanced Spy Commander – Microfon Spion GSM 4G + Reportofon Spion cu Activare Vocala – Modul Profesional All in One – Filtru DSP – Localizare GPS In Timp Real – Aplicatie Android/iOS [T8]

1,649 lei

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Trairea intr-un mediu incert poate genera un nivel ridicat de stres si tensiune. In schimb, ai posibilitatea sa-ti luminezi calea in aceste momente de indoiala si sa detii puterea informatiei, astfel incat sa fii intotdeauna un pas inaintea celorlalti. astfel, poti renunta la secrete, minciuni si banuieli. In viitor, adevarul va fi intotdeauna de partea ta!

Ai nevoie sa asculti ce se discuta in casa, in masina, la birou sau in alte locuri? Sau poate vrei sa ai locatia exacta a unei persoane sau a unui obiect?

alte avantajeAvantaje:

 • ai posibilitatea controlului prin intermediul aplicatiilor mobile a smartphone-urilor cu iOS si android;
 • nu sunt implicate costuri suplimentare precum abonamente;
 • ofera o calitate audio foarte buna;
 • poate fi utilizat in trei moduri: reportofon, GPS si microfon;
 • este dotat cu senzori pentru voce, vibratie si miscare;
 • are performante foarte bune si este usor de utilizat.

sisteme electronice 2Sistem electronic unic, Smartech

Advanced Spy Commander T8 este un dispozitiv spion complet, care indeplineste toate cerintele utilizatorului:

 • Poti localiza dispozitivul in timp real prin SMS sau prin intermediul aplicatiei dedicate;
 • Dispozitivul include un reportofon care poate fi controlat de la distanta, iar inregistrarile pot fi descarcate pe telefon prin intermediul aplicatiei;
 • Poti asculta in timp real, indiferent de distanta;
 • Reportofonul are activare vocala si poate stoca inregistrarile local pentru a asigura securitatea obiectivului si apoi acestea pot fi descarcate pe PC;
 • Dispune de un acumulator de mare capacitate (4000 mAh).

Montajul electronic a fost realizat cu cele mai bune module disponibile pe piata in prezent.

cum functioneazaCum funcționează?

Modulul 1 include un microfon, GPs si reportofon remote.

Dispozitivul utilizează o cartela telefonica cu numar, care trebuie inserata in aparat, astfel incat sa puteti comunica cu acesta de la orice distanta. Pentru a asculta in timp real, trebuie doar sa sunati numarul cartelei si dispozitivul va raspunde automat, fara a emite sunete sau vibratii, permitandu-va sa ascultati ceea ce se intampla in jurul acestuia intr-un raza de 10 metri.

Aplicatia asociata va permite sa obtineti inregistrari vocale direct pe telefon. in plus, toate setarile modulului (senzori/functii/regim de lucru) pot fi realizate cu usurinta de la distanta.

Pentru a afla locatia exacta a dispozitivului, trebuie sa trimiteti o comanda prin SMS si veti primi un raspuns in cateva secunde sau puteti vizualiza locatia in timp real si traseul dispozitivului direct in aplicatie.

Modulul 2 consta intr-un reportofon cu activare vocala, dotat cu cel mai bun model din gama noastra de produse. Dispozitivul functioneaza independent de modulul 1 si va inregistra automat de fiecare data cand senzorul detecteaza sunete in apropiere. Inregistrarile vor fi salvate pe memoria interna a dispozitivului, iar ulterior acestea pot fi descarcate si ascultate direct pe PC, prin intermediul portului USB.

sisteme electronice 2Capacitatea de stocare a device-ului este de 140 de ore, timp in care calitatea sunetului este impecabila.

Dispozitivul are un sistem inteligent de economisire a bateriei si ofera informatii in timp real cu privire la starea acesteia. De asemenea, dispune de o focalizare dinamica pe timbrul vocal, pentru ambele module si este protejat cu administrator si parola.

Puteti configura si monitoriza dispozitivul in timp real, prin intermediul unei aplicatii iOs/android, pe care o veti primi gratuit. Este primul modul spion care vine cu o aplicatie pentru smartphone.

Dispozitivul permite localizarea GPs in timp real, fara abonament, prin SMS sau prin intermediul aplicatiei.

Modulul de localizare al acestui dispozitiv este deosebit de inteligent! Daca se intampla ca dispozitivul sa fie intr-o camera unde nu poate fi detectat semnalul GPS, acesta poate trimite locatia prin intermediul routere-ului Wi-Fi din imprejurimi, folosind adresa MAC. alternativ, daca nu exista niciun router wireless disponibil, dispozitivul poate sa trimita locatia prin triangulare, folosind antenele GSM.

alte avantajeAlte avantaje:

 • Pentru a fi mai discret, puteti controla LED-urile indicatoare ale dispozitivului de la distanta.
 • Cu o simpla comanda, puteti transforma dispozitivul intr-un reportofon care va va transfera inregistrarile direct pe telefonul.
 • Dispozitivul va apela automat numarul de telefon sau va trimite un sMs atunci cand va detecta un zgomot sau o vibratie.
 • Este complet discret si nu emite niciun sunet atunci cand este activ.
 • Dispozitivul are o autonomie excelenta, putand sta in standby timp de pana la 14 zile si fiind functional timp de 72 de ore in regim de utilizare.
 • Este prevazut cu prindere magnetica si poate fi montat rapid pe orice suprafata metalica.
 • Puteti sterge de la distanta datele intregistrate.

continut pachetConținut pachet

 • 1 x Modul Profesional advanced spy Comander T8
 • 1 x Alimentator
 • 1 x Cablu de alimentare
 • 1 x Manual de utilizare in limba romana

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top