Microfon + Reportofon Spion Wireless Profesional – 32GB – Calitate Acustica Deosebita si Semnal Stabil – Activare vocala

1,049 lei

Availability: 96 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Utilizarea principala a microfoanelor spion se intalneste in principal in lumea securitatii, spionajului, a investigatiei detectivistice, datorita faptului ca dimensiunile lor trec neobservate. Evident, aplicatiile lor nu se opresc aici. In ultima perioada echipamentele audio discrete au inceput sa fie folosite de tot mai multe persoane, inclusiv de elevii care vor sa ia notite vocale la ore. In acest caz microfonul este inclusde cele mai multe ori intr-un reportofon.

In functie de circumstanta in care urmeaza sa fie utilizat respectivul aparat spion, functiile acestuia pot varia. Ele se refera la capacitatea sa de a asculta la distanta, de pe propriul telefon, diverse convorbiri. Dotarea cu memorie a fost inclusa de catre fabricant in scopul de a face inregistrari a ceea ce se intampla intr-un spatiu din punct de vedere sonor pe o anumita perioada.

Potrivit expertilor, microfoanele spion sunt cel mai folosit tip de echipament de securitate pentru sarcinile de supraveghere, atat de catre persoane fizice, cat si de catre companii. Iar reportofoanele (cu forma clasica sau inedita) tind sa devina si ele la fel de populare datorita avantajele incontestabile pe care le au.

Spre exemplu, daca vei comanda un microfon + reportofon spion wireless profesional cu o memorie de stocare de 32 GB vei beneficia de o calitate acustica deosebita si de un semnal stabil.

Beneficii principale

microfon + reportofon spion wireless profesional – 32gb – calitate acustica deosebita si semnal stabil  Microfon profesional, sunet de inalta fidelitate;

microfon + reportofon spion wireless profesional – 32gb – calitate acustica deosebita si semnal stabil Ofera o transmisie audio in timp real, wireless;

microfon + reportofon spion wireless profesional – 32gb – calitate acustica deosebita si semnal stabil  Prezinta activare vocala;

microfon + reportofon spion wireless profesional – 32gb – calitate acustica deosebita si semnal stabil  Ofera posibilitatea de inregistrare pe un card microSD cu o capacitate de pana la.32 GB.

Informatii

Este un dispozitiv complet si complex compus din: microfon, reportofon si unitate de redare/inregistrare wireless. Are capacitatea de a putea reda audio de la o distanta de 500 metri, iar sunetul poate fi inregistrat pe card.

Concret, daca lasi acest aparat de spionaj intr-o incapere, vei putea asculta si inregistra in timp real folosind receptorul wireless care este dotat cu urmatoarele functii:

microfon + reportofon spion wireless profesional – 32gb – calitate acustica deosebita si semnal stabil Redare (playback);

microfon + reportofon spion wireless profesional – 32gb – calitate acustica deosebita si semnal stabil Inregistrare (REC);

microfon + reportofon spion wireless profesional – 32gb – calitate acustica deosebita si semnal stabil Activare vocala (VOR).

Aparatul dispune si de posibilitatea activarii vocale. Echipamentul va porni inregistrarea atunci cand microfonul sesizeaza un semnal sonor in raza sa de actiune

microfon + reportofon spion wireless profesional – 32gb – calitate acustica deosebita si semnal stabil Distanta de transmisie

In functie de obstacole, aceasta este de pana la 500 metri.

microfon + reportofon spion wireless profesional – 32gb – calitate acustica deosebita si semnal stabil Redare

Ai posibilitatea de a asculta in timp real ce se petrece in perimetrul monitorizat sau poti reda inregistrarile facute pe cardul de memorie microSD la o calitatea audio este de nivel profesional.

microfon + reportofon spion wireless profesional – 32gb – calitate acustica deosebita si semnal stabil Autonomie

Autonomie in regim standby 48 ore si 24 ore in regim de functionare.

microfon + reportofon spion wireless profesional – 32gb – calitate acustica deosebita si semnal stabil Activare vocala

Aparatul transmite si inregistreaza automat atunci cand detecteaza un zgomot  sau o discutie.

microfon + reportofon spion wireless profesional – 32gb – calitate acustica deosebita si semnal stabil Semnalul

Este foarte stabil, nu exista variatii de semnal. Microfonul se conecteaza cu receptorul automat, imediat dupa pornire.

Specificatii tehnice principale

 • Raza de captare a sunetelor dintr-o: 20 – 25 metri circulari;
 • Functie playback;
 • Inregistrare cu activare vocala (intelligent recording);
 • Alimentare: 24/24 de ore;
 • Iesire audio;
 • Spatiu de stocare: maxim 32 GB;
 • Alimentare DC5V;
 • Frecventa 400 Mhz;
 • Acumulator reincarcabil;
 • Dimensiuni microfon:  latime: 34 mm / lungime: 54 mm / grosime: 11 mm;
 • Dimensiuni receptor: latime: 48 mm / lungime:  89 mm / grosime: 13 mm.

Kit-ul include

 • 1 x Pastila microfon;
 • 1 x Casti;
 • 1 x Unitate de receptie/stocare;
 • 1 x Cablu de alimentare;
 • 1 x Incarcator;
 • 1 x Manual de utilizare.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top