Microfon Spion cu Acumulator Modular si Antena GSM cu Amplificare Ultra G-Lite – Acumulator 1200mAh

849 lei

Availability: 100 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Dispozitivele GSM sunt o alegere buna pentru informatii de ascultare rentabile si de succes. Evident, un cumparator poate folosi dispozitivele numai pentru uz personal sau conform legislatiei in vigoare.

Principalul avantaj al echipamentelor GSM de spionaj este raza lor nelimitata si, prin urmare, capacitatea de a se asculta ce se petrece in perimetrul monitorizat prin intermediul retelei GSM la distante nelimitate, de la orice telefon.

Tot ce trebuie sa faci ca utilizator este sa suni la numarul de telefon al dispozitivului. Mai mult decat atat, in cazul detectarii sunetului, acest dispozitiv va semnala el singur cand se senzorul detecteaza sunete si incepe sa le captureze.

Beneficii principale

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Fidelitate acustica deosebita;

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Acumulatori modulari;

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Mic, subtire si foarte usor;

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Activare vocala;

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Antena GSM cu amplificare;

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Sistem electronic unic (custom);

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Redare audio de la orice distanta, folosind un telefon mobil;

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Autonomie foarte buna;

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Vei fi sunat automat atunci cand senzorul detecteaza un zgomot;

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Perfect silentios.

Informatii

Produs realizat in propriul laborator tehnic, folosind doar componente de foarte buna calitate.

Daca este necesar, se pot comanda, in loc de acumulatorii standard de 1200mAh, 2 acumulatori de 2400mAh sau chiar 2 acumulatori de 3200mAh.

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite  Este cel mai mic microfon GSM cu o autonomie atat de mare!

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Capteaza sunetul pe o raza circulara de 15 – 20 metri.

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Are o autonomie de 14 ore in regim de functionare si 14 zile in modul standby (in varianta standard).

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Acest echipament poate fi alimentat permanent.

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Echipat cu senzor de voce sensibil. Vei fi apelat automat atunci cand va sesiza un zgomot.

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Dispozitivul este total silentios. Nu interfereaza si nu emite zgomote care sa il deconspire.

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Are un sistem de prindere magnetica.

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Se instaleaza foarte usor,deoarece pe langa un manual de utilizare clasic, cumparatorii vor avea la dispozitie si un tutorial video foarte intuitiv.

microfon spion cu acumulator modular si antena gsm cu amplificare ultra g-lite Sistem electronic unic – Smartech

Specificatii tehnice principale

  • Acumulator Lithium Polymer 1200 mAh, poate fi reincarcat la USB sau la 220 V;
  • Frecventa: 800 / 900 / 1800 MHz.

Kit-ul include

  • 1 x Microfon spion Ultra G-Lite;
  • 1 x Sistem special conceput pentru incarcarea acumulatorilor;
  • 2 x Acumulatori 1200mAh/buc (varianta standard);
  • 1 x Alimentator;
  • 1 x Cablu de alimentare;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top