Microfon Spion si Reportofon (2-1) 16GB Integrat in Bec Economic Led – SMS Control – Smartech

949 lei

Availability: 100 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Microfoanele spion sunt unul dintre cele mai utilizate dispozitive din sectorul investigatiilor discrete. Dimensiunea redusa si performanta ridicata le fac unele dintre dispozitivele preferate de catre profesionisti.

Practic, microfoanele spion sunt dispozitive care iti permit ca sa asculti si/sau sa inregistrezi ceea ce se intampla intr-un anumit loc. In functie de tipul de dispozitiv, ascultarea poate fi la distanta din alt loc sau inregistrarea se va face direct pentru o recuperare ulterioara a sunetului (vorbim de microfoane cu inregistrare sau reportofoane discrete propriu-zise).

O alta dintre caracteristicile comune ale microfoanelor spion actuale este aceea ca functionarea lor este de obicei foarte simpla, iar performantele lor foarte fiabile.

Modelul de echipament profesional microfon spion si reportofon (2 in 1) 16 GB integrat intr-un bec economic cu led s-ar putea produsul ideal pentru tine.

Beneficii principale

microfon spion si reportofon (2-1) 16gb integrat in bec economic led – sms control Inalta calitate audio;

microfon spion si reportofon (2-1) 16gb integrat in bec economic led – sms control Alimentare permanenta + backup;

microfon spion si reportofon (2-1) 16gb integrat in bec economic led – sms control Se monteaza in mai putin de 30 secunde;

microfon spion si reportofon (2-1) 16gb integrat in bec economic led – sms control Funcționează precum un bec obisnuit;

microfon spion si reportofon (2-1) 16gb integrat in bec economic led – sms control Activare vocala.

microfon spion si reportofon (2-1) 16gb integrat in bec economic led – sms control Sistem electronic unic – Smartech.

Informatii

Desi in becuri mai nou se ascund camere video discrete, o varianta mai simpla de echipament spion este becul led cu microfon si reportofon.

Mai discrete chiar decat inregistratoarele video, microfonul+reportofon spion de acest tip poate sa fie foarte usor de folosit acasa ori la birou pentru a inregistra anumite discutii ori pentru asigurarea securitatii personale ori a membrilor familiei.

Dispozitivul functioneaza in aparenta ca un bec normal. Tocmai de aceea este unul dintre cele mai bune echipamente de supraveghere, foarte solicitat de clienti, pentru ca poate fi integrat usor in orice tip de spatiu si capteaza extrem de bine sunetele.

Cum functioneaza?

Acest echipament de supraveghere audio discreta arata ca un bec normal, ci si chiar este perfect functional! Daca ai abilitatea de a-l amplasa acolo unde este cel mai potrivit, o sa ai atat o sursa de lumina eco-friendly, cat si un dispozitiv spion audio foarte bun ce se poate activa la nevoie in lipsa ta.

Prezinta un modul GSM integrat, cu un microfon spion si un reportofon prin intermediul carora poti ca sa asculti si sa inregistrezi in acelasi timp conversatii ce se pot constitui mai tarziu in dovezi incontestabile.

Este un dispozitiv de supraveghere modern care are ca principiu de functionare o cartela telefonica cu numar care trebuie introduse in aparatul respectiv. Astfel, microfonul se activeaza, iar tu poti incepe monitorizarea ambientala a spatiului respectiv. Cand doresti ca sa cunosti ce se petrece in zona in care ai amplasat becul economic cu led, pur si simplu suni la numarul cartelei din aparat si sa incepi sa asculti. Mai mult decat atat, se poate activa si functia de senzor de voce care are avantajul ca te notifica ori de cate ori se aud zgomote in acel spatiu monitorizat.

microfon spion si reportofon (2-1) 16gb integrat in bec economic led – sms control Autonomie

Dispozitivul de captare si inregistrare este integrat intr-un bec functional, motiv pentru care acest echipament 2 in 1 (microfon + reportofon spion) nu are nevoie de alimentare de la o baterie externă. Totusi, date fiind intreruperile de curent destul de frecvente in ultima vreme, modulul GSM este dotat și cu o baterie de 300 mAh capabilă să îl faca la nevoie autonom.

microfon spion si reportofon (2-1) 16gb integrat in bec economic led – sms control Inregistrare

Foarte utila este si functia de inregistrare, in speta reportofonul integrat. In momentul in care vrei sa pornesti sau sa opresti o inregistrare, tot ce ai de facut este sa trimiti un cod prin SMS catre respectivul dispozitiv de spionaj. Toate fisierele audio inregistrate pot fi redate cu orice tip de player, iar microcardul cu o capacitate de 16 GB poate fi sters oricand, chiar si de la distanta, prin telefon. In fapt, poti inregistra pana la 5.000 ore.

microfon spion si reportofon (2-1) 16gb integrat in bec economic led – sms control Discretie

Dispozitivul spion inclus in becul cu led are calitatea de a nu emite niciun zgomot, supravegherea spatiului din punct de vedere audio facandu-se absolut discret.

microfon spion si reportofon (2-1) 16gb integrat in bec economic led – sms control Formatul audio

Fisierele audio inregistrate de acest echipament discret sunt salvate direct in format *.amr si pot fi redate cu orice tip de player.

microfon spion si reportofon (2-1) 16gb integrat in bec economic led – sms control Comandat prin SMS

Pentru a porni/opri o inregistrare audio se trimite foarte simplu un anumit cod prin SMS catre dispozitivul respectiv.

microfon spion si reportofon (2-1) 16gb integrat in bec economic led – sms control Stergerea memoriei de pe card

Cardul microSD poate fi formatat de la distanta telefonic, tot printr-un SMS.

Pentru configurare, ai la dispozitie si un tutorial video pentru ca sa fie totul simplu si clar.

Specificatii tehnice principale

  • Acumulator Lithium Polymer;
  • Frecventa GSM: 800 / 900 / 1800 MHz (Vodafone/Orange/Telekom);
  • 2 microfoane Bi-Sound, cu amplificare;
  • Raza de monitorizare circulara: 10 metri (GSM), 2 metri (reportofon);
  • Slot card microSd 2/7/16GB.

Kit-ul include

  • 1 x Bec cu microfon GSM + reportofon;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

 

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top