Priza 220V Dubla cu Microfon & Reportofon Spion Wi-Fi 128GB – Ascultare In Timp Real – Inregistrare si Redare de la orice distanta, prin internet – Aplicatie iOS / Android [F5]

1,449 lei

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legislația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni și condiții.

AvantajeAvantaje

 • Transmisie Wi-Fi la Orice Distanță: Dispozitivul se conectează la rețeaua Wi-Fi existentă și permite accesul instantaneu prin intermediul aplicației iOS și Android incluse în pachet. Nu necesită o cartelă SIM GSM, funcționând exclusiv prin Wi-Fi.
 • Înregistrare și Transmitere Audio în Timp Real: Cu ajutorul microfonului ambiental, puteți asculta în timp real, oferindu-vă o perspectivă auditivă a situației.
 • Redare Simplă a Înregistrărilor de la Distanță: Redarea înregistrărilor este rapidă și eficientă, puteți alege data și ora dorită fără a fi nevoie să vă aflați lângă dispozitiv sau să-l recuperați fizic.
 • Sunet de Înaltă Calitate cu Microfon Profesional: Dispozitivul este echipat cu un microfon de înaltă calitate, asigurând o captare clară și precisă a sunetelor.
 • Activare Vocală Inteligentă: Dispozitivul poate înregistra automat sunete și vă va trimite notificări imediat ce detectează un zgomot, menținându-vă mereu informat.
 • Stocare Extensibilă: Cu posibilitatea de a înregistra pe card MicroSD de până la 128 GB sau în cloud prin achiziționarea unui pachet din aplicație, aveți la dispoziție suficient spațiu de stocare pentru înregistrările dvs.
 • Utilizare Simplă: Un singur buton simplifică procesul de conectare la rețeaua Wi-Fi, făcând dispozitivul imediat funcțional și accesibil pentru toți utilizatorii.

Cum functioneazaCum functioneaza

 • Instalare Simplă a Aplicației și Conectare la Rețeaua Wi-Fi: Instalați aplicația disponibilă atât pe iOS, cât și pe Android, apoi porniți dispozitivul în apropierea unui router wireless. Scanând codul QR și introducând numele și parola pentru accesul la routerul de internet, dispozitivul se va conecta în câteva secunde.
 • Control de la Distanță Instant: Dispozitivul este acum gata să fie controlat de la orice distanță, facilitând accesul la funcțiile sale.

Redare de la orice distantaAscultați înregistrări de la Orice Distanță

Puteți asculta înregistrările de la orice distanță și aveți opțiunea de a le șterge sau descărca pe telefonul dumneavoastră. Puteți selecta cu precizie data și ora înregistrării și reda exact secundele care vă interesează, economisind timp prețios.

Microfon AmbientalAscultare în Timp Real (Live)

Dispozitivul vă permite să ascultați în timp real tot ce se întâmplă în jurul său, cu o rază de acoperire de 5-7 metri.

Inregistrare in buclaGestionarea Eficientă a Memoriei

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la spațiul de stocare, deoarece reportofonul înregistrează în buclă, suprascriind înregistrările mai vechi. În plus, puteți verifica în timp real starea memoriei și să o gestionați de la distanță.

Acces securizatProtejarea Datelor cu Acces Personalizat

Accesul la dispozitiv se realizează printr-un cont personal, cu utilizator și parolă, asigurând confidențialitatea și securitatea datelor.

Conexiune fixa / portabila - oriundeConexiune Versatilă

Puteți conecta dispozitivul la un router clasic de 2,4 GHz (conexiune fixă), la un router portabil sau direct la un hotspot oferit de un telefon mobil aflat în apropiere. Această versatilitate vă permite să adaptați dispozitivul la diverse medii și situații.

AutonomieAutonomie și Alimentare

Dispozitivul beneficiază de o alimentare neîntreruptă, fiind conectat permanent la rețeaua electrică. De asemenea, este dotat cu un acumulator de rezervă capabil să asigure o autonomie de până la 24 de ore.

Activare vocalaActivare Vocală Inteligentă

Dispozitivul va începe înregistrarea automată pentru o durată selectabilă de 1, 5, 10 sau 30 de minute, în funcție de preferința dvs., imediat ce senzorul detectează un zgomot.

Veți primi notificări push direct pe telefon, iar evenimentul va fi înregistrat cu data și ora corespunzătoare în aplicație. Aveți posibilitatea de a ajusta sensibilitatea senzorului vocal la niveluri High, Medium sau Low.

Această funcționalitate vă ajută să economisiți atât timp, cât și autonomie, oferindu-vă acces rapid la înregistrările care vă interesează. De asemenea, puteți opta pentru înregistrarea continuă, dar trebuie să țineți cont că acest mod poate duce la o utilizare mai intensivă a acumulatorului.

SemnalContinuitate în Absența Conexiunii Wi-Fi

În cazul întreruperii conexiunii cu router-ul Wi-Fi, reportofonul va continua să funcționeze fără întreruperi. Odată ce conexiunea este restabilită, dispozitivul se va reconecta automat la rețea. Astfel, nu veți pierde nicio înregistrare, iar acestea pot fi redă în continuare cu ușurință.

Caracteristici tehniceCaracteristici tehnice

 • Raza de captare: 5-7 in jurul aparatului;
 • Raza de transmisie: Nelimitata, prin internet;
 • Ascultare in timp real (live);
 • Suporta alimentare 24/24;
 • Dimensiune fisier/inregistrare: 1mb / minut (compresie HQ);
 • Inregistrare cu activare vocala (Intelligent recording);
 • Playback online prin aplicatie;
 • Spatiu de stocare microSD 128GB & Cloud;

Continut pachetContinut pachet

 • 1x Priza Dubla cu Microfon si Reportofon Wi-Fi;
 • 1x Ac pentru reset;
 • 1x Manual de utilizare in limba romana;

AtentieAtentie

Nu contine card de memorie!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Priza 220V Dubla cu Microfon & Reportofon Spion Wi-Fi 128GB – Ascultare In Timp Real – Inregistrare si Redare de la orice distanta, prin internet – Aplicatie iOS / Android [F5]”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart