Prelungitor 220V Clasic cu Buton – 3 Intrari 3m – Cu Microfon & Reportofon Spion Wi-Fi 128GB – Ascultare In Timp Real – Inregistrare si Redare de la orice distanta, prin internet – Aplicatie iOS / Android [F3]

1,449 lei

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legislația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni și condiții.

AvantajeAvantaje

 • Conectivitate Wi-Fi universală: Acest gadget se sincronizează cu o rețea Wi-Fi prin intermediul unui router, oferind acces instantaneu prin aplicația compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android, inclusă în oferta standard.
 • Independență de rețelele GSM: Nu există necesitatea utilizării unei cartele SIM, dispozitivul funcționând exclusiv prin conexiune Wi-Fi.
 • Streaming audio în direct: Posibilitatea de a asculta în timp real sunetele ambientale prin microfonul integrat al dispozitivului.
 • Acces la înregistrări audio remote: Eficiență și viteză în redarea înregistrărilor audio salvate, cu selecție simplă după dată și oră, fără a fi nevoie să vă aflați în proximitatea dispozitivului.
 • Microfon de calitate superioară: Incorporarea unui microfon profesionist asigură captarea sunetelor cu o claritate remarcabilă.
 • Funcție de activare vocală: Înregistrarea audio este activată automat și o notificare este trimisă pe smartphone-ul utilizatorului atunci când senzorul detectează zgomote în mediul înconjurător.
 • Suport pentru card MicroSD: Extinderea memoriei este posibilă prin adăugarea unui card MicroSD de până la 128 GB sau utilizarea opțiunilor de stocare cloud disponibile prin achiziția unui abonament direct din aplicație.
 • Operare intuitivă: Dispozitivul se poate conecta rapid prin intermediul unui singur buton și scanarea Wi-Fi, ceea ce face inițierea reportofonului extrem de simplă.

Cum functioneazaCum functioneaza

Configurare rapidă și acces Configurare rapidă și acces

Pentru a asigura o integrare fără probleme în rutina zilnică, dispozitivul a fost conceput cu un sistem de configurare rapidă și ușor de accesat. Inițial, utilizatorii trebuie să descarce și să instaleze aplicația dedicată din magazinul de aplicații al sistemelor de operare iOS sau Android. Această etapă asigură o punte de comunicare între smartphone și aparat. Odată ce aplicația este instalată, și aparatul este pornit în proximitatea unui router wireless, se va realiza sincronizarea imediată. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot beneficia de funcționalitățile dispozitivului imediat după conectarea inițială, fără a fi necesare cunoștințe tehnice avansate sau etape suplimentare complicate.

Sincronizare simplificată Sincronizare simplificată

Sincronizarea cu rețeaua Wi-Fi este intuitivă și rapidă, realizată prin scanarea unui cod QR care va apărea pe dispozitiv sau în documentația sa. Acest proces simplificat înseamnă că orice utilizator poate finaliza conectarea în doar câțiva pași ușor de urmat. După scanarea codului QR, va fi necesară introducerea numelui și parolei rețelei Wi-Fi, asigurând astfel o conexiune securizată. Tot procesul este gândit pentru a elimina orice bariere tehnologice și pentru a asigura o experiență de utilizare fluidă și fără frustrări.

Control de la distanță Control de la distanță

Odată ce sincronizarea inițială a fost efectuată, controlul dispozitivului poate fi realizat de la orice distanță, fără restricții. Acesta este un avantaj considerabil, oferind utilizatorilor libertatea de a accesa și a comanda aparatul prin intermediul aplicației indiferent de locul în care se află. Această caracteristică este deosebit de utilă în situații în care monitorizarea la distanță este esențială, permițând astfel utilizatorilor să fie întotdeauna în control, chiar și când sunt în mișcare sau se află în altă locație.

Redare de la orice distanta Flexibilitate în redare

Accesibilitatea înregistrărilor este o prioritate pentru acest dispozitiv. Utilizatorii pot asculta înregistrările stocate de la orice distanță, pot opta să le șteargă după ascultare sau să le transfere pentru stocare permanentă pe dispozitivul lor mobil. Această flexibilitate în gestionarea înregistrărilor adaugă un nivel suplimentar de confort și eficiență, asigurând că informațiile importante sunt întotdeauna la îndemână atunci când sunt necesare.

Precizie în selecție Precizie în selecție

Precizia este esențială atunci când vine vorba de accesarea înregistrărilor specifice. Aplicația permite utilizatorilor să aleagă cu exactitate data și ora înregistrării dorite. Aceasta înseamnă că nu este nevoie să pierdeți timp navigând prin ore de material audio pentru a găsi segmentul de interes. Această capacitate de a izola rapid și eficient momentele importante economisește timp prețios și optimizează experiența utilizatorului.

Microfon Ambiental Monitorizare ambientală

Microfonul dispozitivului este proiectat pentru a capta sunete într-o rază efectivă de 5-7 metri, garantând astfel că nu veți pierde niciun detaliu sonor relevant. Această funcție este ideală pentru monitorizarea ambientală, fie că este folosită într-un context profesional, cum ar fi înregistrarea ședințelor, fie pentru asigurarea securității în spațiul personal. Calitatea superioară a microfonului asigură că sunetele sunt înregistrate cu o claritate

Inregistrare in bucla Înregistrare continuă

Aparatul este proiectat să ofere o soluție eficientă pentru monitorizarea audio pe termen lung, fără preocuparea spațiului de memorie. Funcția de înregistrare în buclă permite dispozitivului să suprascrie automat cele mai vechi înregistrări atunci când capacitatea de stocare este atinsă, asigurând astfel o funcționalitate continuă. În plus, opțiunea de gestionare a memoriei de la distanță prin intermediul aplicației oferă utilizatorului controlul asupra datelor stocate, permițând verificarea spațiului rămas și organizarea fișierelor audio, totul de la distanță. Aceasta înseamnă că utilizatorii pot fi liniștiți, știind că aparatul lor va continua să înregistreze fără întrerupere și fără a necesita intervenție manuală pentru gestionarea spațiului de memorie.

Acces securizat Securitatea accesului

Pentru a garanta confidențialitatea înregistrărilor, dispozitivul incorporează un sistem robust de securitate pentru acces. Utilizatorii se pot autentifica în sistem folosind un nume de utilizator și o parolă unică, ceea ce înseamnă că doar persoanele autorizate pot accesa înregistrările. Această măsură de securitate previne accesul neautorizat și protejează informațiile personale și datele înregistrate de posibilele breșe de securitate.

Conexiune fixa / portabila - oriunde Conexiune versatilă

Versatilitatea este un element cheie în proiectarea acestui dispozitiv, care poate fi conectat la o varietate de surse de rețea. Compatibil cu routere fixe de 2.4GHz, routere portabile sau chiar hotspoturi mobile, dispozitivul poate fi utilizat într-o multitudine de scenarii și locații. Aceasta oferă o mobilitate crescută și opțiuni extinse de conectivitate, asigurându-se că aparatul rămâne funcțional și accesibil indiferent de mediul în care este amplasat.

Autonomie Durată de funcționare extinsă

Proiectat pentru a oferi o autonomie îndelungată, dispozitivul este dotat pentru a funcționa continuu, fiind direct conectat la o sursă de alimentare. În plus, prezintă un acumulator de rezervă care oferă până la 24 de ore de funcționare în cazul în care alimentarea principală este întreruptă. Aceasta asigură că înregistrările nu sunt afectate de fluctuații sau întreruperi ale energiei electrice, oferind astfel o siguranță suplimentară în menținerea unui registru audio complet.

Activare vocala Sistem inteligent de activare

Dotat cu un sistem de activare bazat pe detecția sonoră, dispozitivul inițiază automat înregistrarea când este detectat un nivel de zgomot prestabilit. Utilizatorii pot selecta durata înregistrării, de la minute scurte la sesiuni mai lungi, în funcție de necesități, și primesc notificări pe dispozitivul mobil când este activată înregistrarea. Sensibilitatea senzorului poate fi ajustată pentru a asigura că sunt captate doar sunetele relevante, ceea ce ajută la economisirea spațiului de memorie și la extinderea duratei de funcționare a acumulatorului. Această funcționalitate oferă un echilibru între economisirea energiei și asigurarea că momentele importante nu sunt ratate.

Personalizarea sensibilității senzorului Personalizarea sensibilității senzorului

Senzorul de zgomot integrat în dispozitiv este proiectat cu flexibilitate pentru a se adapta la diferite medii și preferințe utilizatorului. Acesta poate fi configurat pentru a răspunde la diferite nivele de sunet, cu opțiuni de sensibilitate reglabile de la niveluri înalte la medii și scăzute. Personalizarea senzorului permite utilizatorilor să optimizeze consumul de energie și spațiul de stocare, activând înregistrarea doar atunci când este detectat zgomotul dorit. Această caracteristică este deosebit de utilă în medii variabile, unde prezența unui zgomot constant nu ar necesita inițierea unei înregistrări, ajutând astfel la prelungirea autonomiei dispozitivului și la maximizarea eficienței acestuia.

Semnal Fiabilitate și recuperare automată a semnalului

Stabilitatea și continuitatea funcționării sunt esențiale pentru fiabilitatea oricărui dispozitiv de monitorizare. În situația în care conexiunea Wi-Fi devine instabilă sau este pierdută temporar, aparatul dispune de capabilitatea de a continua înregistrările fără întrerupere, asigurând că niciun moment important nu este omis. În plus, dispozitivul este echipat cu o funcție de reconectare automată, care îi permite să reia conexiunea cu rețeaua Wi-Fi imediat ce aceasta este din nou disponibilă. Înregistrările realizate în timpul întreruperii rămân salvate pe dispozitiv și vor fi disponibile pentru redare și administrare, oferind astfel o pace a minții utilizatorilor că datele lor sunt protejate și sigure, chiar și în cazul fluctuațiilor de conectivitate.

Caracteristici tehnice Caracteristici tehnice

 • Raza de captare: 5-7 in jurul aparatului;
 • Raza de transmisie: Nelimitata, prin internet;
 • Ascultare in timp real (live);
 • Suporta alimentare 24/24;
 • Dimensiune fisier/inregistrare: 1mb / minut (compresie HQ);
 • Inregistrare cu activare vocala (Intelligent recording);
 • Playback online prin aplicatie;
 • Spatiu de stocare microSD 128GB & Cloud;

Continut pachetContinut pachet

 • 1x Prelungitor 220v cu Microfon si Reportofon Wi-Fi;
 • 1x Ac pentru reset;
 • 1x Manual de utilizare in limba romana;

AtentieAtentie

Nu contine card de memorie!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prelungitor 220V Clasic cu Buton – 3 Intrari 3m – Cu Microfon & Reportofon Spion Wi-Fi 128GB – Ascultare In Timp Real – Inregistrare si Redare de la orice distanta, prin internet – Aplicatie iOS / Android [F3]”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart