Reportofon Microfon Spion cu Control Prin SMS Ascuns in Prelungitor Clasic 220V

949 lei

Availability: 100 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Trebuie sa afli anumite conversatii ale caror informatii sunt sensibile? Vrei sa-ti protejezi copiii care stau cu bona cat timp tu esti la job?

Ce zici de un microfon si reportofon spion cu control prin SMS ascuns in prelungitor clasic 220V? Te afli pe pagina de vanzare a unui foarte discret microfon spion care a permis multor oameni ca tine sa isi rezolve niste probleme serioase.

Angajati problematici, bone agresive, parteneri de viata infideli… Toti se pot deconspira datorita unui astfel de microfon spy. Asta chiar daca teoretic stiu dinainte ca in casa sau firma exista anumite sisteme de monitorizare. Asta pentru ca in zilele noastre cu toti se gandesc la niste camere video. La deruta (sau nu!) poti chiar monta si astfel de camere de luat vedere, pentru ca nu se vor mai gandi deloc la un microfon discret.

Cat dureaza sa afli despre ce se vorbeste? Mai putin de 1 minut!

Trebuie doar sa suni telefonic si din acel moment vei asculta tot ce se intampla in spatiul in care ai montat microfonul.

De ce ai nevoie? De o cartela SIM cu numar. Apelezi la numarul alocat acestui SIM si gata, vei putea sa cunosti audio in timp real ce se intampla in spatiul monitorizat din casa ori firma ta.

Discretia este cel mai bun ingredient al unui astfel de echipament de spionaj. Nu emite lumini, sunete sau vibratii ce l-ar putea deconspira.

Ce mai face acest microfon spy profesional? Detecteaza automat sunetele si te va anunta direct, astfel incat sa asculti ceea ce vrei live. Plus ca modulul are si functie de inregistrare, foarte utila in multe cazuri.

Nu trebuie sa iti faci deloc griji cu privire la timpul de utilizare, deoarece vei avea microfonul spion disponibil pe tot parcursul zilei, daca prelungitorul este conectat la priza.

Dupa ce vei avea acest microfon spion la dispozitia ta, vei avea si controlul asupra acelor situatii care te ingrijoreaza acum atat de mult.

Beneficii principale

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220vSsistem electronic custom;

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220v Complet functional, poti alimenta cu ajutorul lui orice aparat electric;

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220v Modul spy profesional, inalta fidelitate audio;

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220v Baterie backup;

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220v Activare vocala;

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220v 100% discret.

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220v Sistem electronic unic – Smartech.

Informatii

Acest  produs este realizat in propriul laborator tehnic al firmei, folosind doar componente de foarte buna calitate. El este ideal pentru acei clienti care au nevoie atat de o ascultare in timp real, cat si inregistrarea unor discutii (prin capturare pe un card MicroSD).

Este  perfect functional, ca si orice altprelungitor normal. Are avantajul ca poate fi mutat dintr-o camera in alta. Se diferentiaza de alte microfoane/reportofoane spy prin calitatea superioara a sunetului transmis/inregistrat, avand o sensibilitate sporita, de nivel profesional.

Cum functioneaza?

Dupa ce utilizatorul scoate capacul din spatele prelungitorului folosindu-se de o surubelnita si introduce o cartela telefonica cu numar Vodafone/Orange/Telekom (PrePay sau abonament), in circa 10 secunde dispozitivul devine activ. Se poate apoi monitoriza perimetrul in care este amplasat gadgetul spy pe o raza circulara de pana la 7 – 10 metri.

Pentru a asculta in timp real ce se petrece in acel spatiu, pur si simplu se apeleaza numarul cartelei din aparat, cu orice tip de telefon mobil.

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220v Complet discret

Cand este functional, inclusiv cand este apelat, dispozitivul nu emite niciun zgomot, pentru o camuflare de 100% si din punct de vedere al sonoritatii.

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220v  Calitate audio impecabila

Prezinta o calitatea superioara a sunetului captat/inregistrat, avand o sensibilitate sporita.

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220v Autonomie nelimitata + acumulator de rezerva

Dispozitivul functioneaza nelimitatat, atata timp cat este alimentat la o sursa de energie 220V.

Modulul spy este dotat cu un acumulator intern de 300mAh ce poate sustine functionarea microfonului timp de 24 ore in regim de standby si 2 ore in regim de ascultare continua.

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220v  Distanta maxima de la care puteti monitoriza

Folosind sistemul GSM, nu exista limita de distanta. Este suficient ca sa ai la indemana un telefon mobil si numarul cartelei inserata in prelungitorul spion.

  • Inregistrare audio

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220v  Format audio

Fisierele audio ce se inregistreaza sunt salvate direct in format *.amr si pot fi redate cu orice tip de player.

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220v Timpul de inregistrare

Capacitatea de stocare este impresionata: 5000 ore pe un card microSD de 16 GB.

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220v Comandat prin SMS

Pentru a porni/opri o inregistrare audio este suficient a se trimite un cod anume prin SMS catre dispozitiv.

microfon si reportofon spion cu control prin sms ascuns in prelungitor clasic 220vCuratarea memoriei

Cardul microSD poate fi formatat de la distanta, folosind telefonul,  printr-un SMS.

Specificatii tehnice principale

  • GSM 900 Hz sau 1800 Mhz (Orange, Vodafone, Telekom);
  • Lungime: 19 cm;
  • Latime: 5 cm;
  • Cablu: 3 metri;
  • 3 sloturi 220 V functionale;
  • Raza de monitorizare: 10 metri circulari (GSM), 2 metri circulari (reportofon);
  • Slot card MicroSd 2/7/16GB.

Kit-ul include

  • 1 x Prelungitor cu Microfon GSM;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top