Mouse USB cu Microfon Spion GSM Profesional cu Activare Vocala si Acumulator Backup – Smartech

649 lei

Availability: 99 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Microfonul spion fara fir profesional este un produs ideal pentru persoanele care desfasoara sarcini de supraveghere ascunse. Echipamentul se caracterizeaza prin functionalitatea dovedita pentru diverse frecvente si raza lui de actiune generoasa.

Microfoanele spion cu raza lunga de actiune pot fi plasate intr-un ceas, stilou, umbrela, tastatura de computer, mouse etc.

Mai ales la birou, ce poate fi mai usor de trecut cu vederea decat un mouse USB cu microfon spion GSM profesional cu activare vocala si acumulator backup?

Beneficii principale

mouse usb cu microfon spion gsm profesional cu activare vocala si acumulator backup Sistem electronic custom;

mouse usb cu microfon spion gsm profesional cu activare vocala si acumulator backup Redare audio de la orice distanta, utilizand orice model de smartphone;

mouse usb cu microfon spion gsm profesional cu activare vocala si acumulator backup Microfonul spy este alimentat permanent;

mouse usb cu microfon spion gsm profesional cu activare vocala si acumulator backup Ascultare de la distanta nelimitata;

mouse usb cu microfon spion gsm profesional cu activare vocala si acumulator backup Acumulator backup;

mouse usb cu microfon spion gsm profesional cu activare vocala si acumulator backup Mouse 100% functional;

mouse usb cu microfon spion gsm profesional cu activare vocala si acumulator backup Suna automat utilizatorul atunci cand senzorul detecteaza un zgomot in perimetrul ce este monitorizat;

mouse usb cu microfon spion gsm profesional cu activare vocala si acumulator backup Perfect camuflat;

mouse usb cu microfon spion gsm profesional cu activare vocala si acumulator backup Silentios;

mouse usb cu microfon spion gsm profesional cu activare vocala si acumulator backup Sistem electronic unic – Smartech.

Informatii

Acest produs realizat in propriul laborator tehnic la firmei, folosind doar componente de foarte buna calitate.

Un mouse cu fir, 100% functional, cu o autonomie nelimitata a bateriei si microfon integrat, este solutia perfecta daca ai nevoie sa supraveghezi in timp real un anumit spatiul. Este un echipament complex, usor de camuflat, cu functii bine definite, o calitate foarte buna a sunetului transmis si un senzor de activare vocala cu apelare automata la detectia de sunete.

Functioneaza total silentios si, cel mai important, nimeni nu poate banui ca un obiect aparent vechi (cine mai foloseste acum mouse-uri cu fir!) este de fapt un echipament de spionaj foarte performant.

Acopera un perimetru cu o raza circulara de pana la 10 metri.

Cum functioneaza?

Desi pare un produs depasit, acest mouse cu fir, el funcționează 100% normal. Echipamentul de spionaj se activeaza prin introducerea unei cartele telefonice cu numar intr-un locas anume destinat din interiorul mouse-ului. In doar cateva secunde, funcția de ascultare in timp real este activata.

Supravegherea spatiul se face printr-un simplu apel pe numarul de telefon al cartelei introduse in dispozitivul spy. Ca o facilitate importanta, poti activa functia de senzor de voce pentru a primi notificari de la echipamentul smart ori de cate ori sunt detectate voci sau diverse zgomote.

Mouse-ul cu microfon spion poate fi personalizat, dupa dorinta clientului.

mouse usb cu microfon spion gsm profesional cu activare vocala si acumulator backup Autonomie separata

Atat timp cat este conectat la un laptop, microfonul spion va avea o autonomie nelimitata. Daca vrei să utilizezi dispozitivul in miscare si trebuie sa ai mouse-ul in geanta, neconectat la vreo sursa de curent sau pur si simplu intervine o pana de curent ori se descarca laptopul, va intra in actiune acumulatorul de rezerva ce va furniza energie microfonului spion.

mouse usb cu microfon spion gsm profesional cu activare vocala si acumulator backupDiscretie in functionare

Dispozitivul nu emite nici un zgomot, asa ca nimeni nu va banui ca acel mouse este de fapt un spion de prima clasa.

 • Pentru configurare o sa ai la dispozitie si un tutorial video, nu doar manualul clasic.

Mouse spion, pe comanda

Daca vrei un model personalizat de mouse, poti solicita unul pe comanda.

Specificatii tehnice principale

 • Acumulator Lithium Polymer;
 • Frecventa GSM: 800 / 900 / 1800 / 1900 MHz (Vodafone/Cosmote);
 • 2 microfoane Bi-Sound, cu amplificare audio HQ;
 • Sensibilitate voce: -75 dB;
 • Baterie interna: 3.7V;
 • Dimensiuni: 11 x 6 x 4 cm;
 • Microfoane 360 grade;
 • Mouse obisnuit cu scroll + 2 butoane.

Kit-ul include

 • 1 x Mouse cu microfon spion;
 • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top