Microfon Spion GSM MicroSIM 4G sWix – Amplificator – Administrator – Smartech

1,049 lei

Availability: 100 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Este important sa cunosti clar ce utilizare planuiesti ca sa-i dai microfonului discret. Dupa cum ai vazut, exista multe tipuri si modele de echipamente audio de spionaj profesional si fiecare dintre ele este special conceput pentru o functie sau alta.

Daca cauti acum ca sa inregistrezi sau sa asculti conversatii intr-un anumit loc, s-ar putea sa fii interesat de un microfon spion care ramane fix intr-un singur loc si trece neobservat. Pe de alta parte, daca ai nevoie de un microfon doar pentru a asculta conversatii, probabil e suficient sa iti procuri un microfon spion care are doar functia de inregistrare.

Dispozitivele care utilizeaza cu o cartela SIM se conecteaza printr-o retea telefonica.

Acest model de microfon spion GSM microSIM 4G sWix s-ar putea sa fie produsul potrivit pentru nevoile tale specifice.

Beneficii principale

microfon spion gsm microsim 4g swix – amplificator – administrator Are dimensiuni reduse;

microfon spion gsm microsim 4g swix – amplificator – administrator Prezinta o inalta calitate audio;

microfon spion gsm microsim 4g swix – amplificator – administrator Are activare vocala;

microfon spion gsm microsim 4g swix – amplificator – administrator Utilizare intuitiva;

microfon spion gsm microsim 4g swix – amplificator – administrator Tehnologie noua (4G).

microfon spion gsm microsim 4g swix – amplificator – administrator Sistem electronic unic – Smartech.

Cum functioneaza?

Se introduce  o cartela telefonica cu numar in dispozitivul de spionaj. Dupa activare, se poate apela numarul de telefon al cartelei si asculta in timp real tot ce se intampla in spatiul monitorizat. Dispozitivul discret are un suport pentru microSIM 4G si o antena auxiliara pentru a avea un semnal stabil, pentru un sunet cat mai clar.

Pentru notificarea utilizatorului in momentul cand microfonul detecteaza voci, se utilizeaza functia de activare vocala sau senzorul de voce.

microfon spion gsm microsim 4g swix – amplificator – administrator Discretie

Acest microfon spion are avantajul ca este extrem de mic și, drept urmare, poate ca sa fie amplasat oriunde în locuința ta, dar si în mașină sau la birou. Desi camerele de supraveghere mari sunt vedete la acest moment, ele pot atrage atenția asupra unui spatiu pe care vrei să îl controlezi audio. Efectiv, acest dispozitiv de ascultare discreta este atât de mic, încât pana si tu vei uita că există.

Mai mult decat atat, este si perfect silentios. Microfonul spion nu scoate niciun sunet atunci când este apelat numărul cartelei sau când rămâne fără baterie. Asadar, cei ce sunt monitorizati nu vor putea sa afle de existenta lui.

microfon spion gsm microsim 4g swix – amplificator – administrator  Autonomie

Se poate conecta la o sursa de alimentare permanenta. Avand si acumulatori, daca trebuie sa il iei la o intalnire o sa ai parte de o autonomie de 2 ore audio, dar poate functiona si cu o baterie externa, iar timpul de ascultare poate creste in acest mod de pana la 10 ore.

Asadar, daca il comanzi vei avea un microfon spion extrem de versatil, pe care o sa il poti pune in locuinta personala pentru a monitoriza spatiul in lipsa ta, dar va fi si un echipament de strans dovezi audio, indiferent de locul unde il vei lua cu tine.

microfon spion gsm microsim 4g swix – amplificator – administrator Calitate audio foarte buna

Sunetul captat pe o raza circulara de pana la 10 metri este foarte bun.

microfon spion gsm microsim 4g swix – amplificator – administrator Sound Control

Aceasta functie face posibila obtinerea unui sunet mai clar atunci cand exista zgomot de fond in spatiul respectiv. Sunetele inalte deranjante vor fi diminuate, iar cele vocale vor fi amplificate automat.

Specificatii tehnice principale

 • Dimensiuni: 17,5 x 19,5 x 2,5 mm;
 • Consum: 1,3mA;
 • Voltaj: 3,3V – 4,2V;
 • Alimentare: 5V1A;
 • Retele: 850/900/1800/1900Mhz;
 • GPRS Clasa 10;
 • Suport CSD;
 • Suport PBCCH;
 • Suport USSD: PPP/TCP/UDP/HTTPS/FTP/SMTP/MUX;
 • Interfata audio analog;
 • Amplificator acustic.

Kit-ul include

 • 1 x Modul GSM sWix;
 • 1 x Cablu de alimentare USB;
 • 1 x Alimentator 220V;
 • 1 x Acumulator suplimentar, 800mAh;
 • 1 x Manual de utilizare in limba romana.
 • Electronic Battery Scanner, inclus.

 

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top