Microfon Spion GSM Integrat in Incarcator 220V USB – Smartech

549 lei

Availability: 93 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Atunci cand cumperi un dispozitiv de spionaj audio, sunt multe lucruri care trebuie luate in considerare, dar, fara indoiala, cele mai importante sunt calitatea sunetului captat si raza lui de actiune.

Este inutil sa investesti intr-un astfel de dispozitiv si sa-i gasesti o locatie buna daca pana la urma nu poti intelege nimic din ceea ce spun cei spionati din cauza ca sunetul ajunge la tine prea distorsionat sau de prea departe.

Tocmai de aceea, primul lucru de verificat este raza de actiune a dispozitivului spion. Analizeaza atent ce vrei ca sa captezi sonor si unde este probabil sa aiba loc acea conversatie, astfel incat sa stii unde ar trebui sa plasezi microfonul discret in camera.

Uneori, a-l pune prea aproape de oameni este o greseala, pentru ca acestia ar putea banui ca sunt spionati. Sau chiar se poate intampla ca, fiind mult prea aproape, sunetul sa fie mai distorsionat.

Pe de alta parte, daca trebuie sa-l asezi putin prea departe de zona in care va avea loc conversatia, asigura-te ca are suficienta putere pentru a capta bine sunetul. Pentru asta va trebui sa faci niste teste prealabile.

Calitatea audio depinde foarte mult de dispozitivul pe care l-ai ales, dar si de locatie. Am vazut deja ca daca il asezi prea aproape de persoanele spionate, este posibil ca sunetul sa ajunga la tine distorsionat, dar asta se poate intampla si daca il ascunzi in apropierea unui dispozitiv care face zgomot sau care emite unde (de exemplu, o imprimanta office).

Prin urmare, asigura-te ca alegi un microfon care capteaza sunetul cu calitate, dar incearca si sa faci o buna instalare a acestuia pentru a obtine cel mai bun rezultat posibil.

 

Beneficii principale

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Incarcator complet functional

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Functie noise reduction (reducerea zgomotului de fundal);

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Incarcator compatibil cu toate telefoanele;

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Microfonul spion este alimentat permanent;

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Poate incarca orice telefon, folosind un cablu USB;

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Are orificii de aerisire, pentru a nu se supraincalzi;

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Acumulator Lithium Polymer 100 mAh de rezerva;

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Monitorizare de la orice distanta;

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Solutie portabila;

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Functionare silentioasa.

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Sistem electronic unic – Smartech

Informatii

Incarcatorul cu microfon spion este compatibil cu toate modelele de telefoane actuale care se incarca la adaptoare normale de 5V (iesire USB): iPhone, Samsung, Huawei etc.

Cum functioneaza?

Se  pune in echipamentul spy o cartela telefonica cu numar, Vodafone/Orange/Telekom (PrePay sau abonament). In maxim zece secunde dispozitivul devine activ si poti monitoriza spatiul in care este amplasat prin apelarea numarului cartelei din aparat, cu orice tip de smartphone.

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Calitate audio HQ

Are doua microfoane cu amplificare, eficiente pe o raza circulara de pana la 20 metri.

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Functie Gain Control

Permite ca sa se obtina un sunet mai clar atunci cand exista zgomote de fond in spatiul respectiv. Sunetele inalte vor fi reduse, in schimb ce sunetele vocale vor fi accentuate in mod automat.

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Activare vocala, senzor de voce

Echipamentul va suna automat pe telefonul utilizatorului atunci cand dispozitivul sesizeaza un zgomot in apropierea locului unde a fost instalat. Este bine de stiut ca functia poate fi controlata prin SMS.

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb  Autonomie

Incarcatorul spy are o autonomie nelimitata atunci cand este introdus in priza sau maxim 2 zile cand foloseste bateria interna de 100 mAh.

microfon spion gsm integrat in incarcator 220v usb Distanta maxima de la care se poate monitoriza spatiul

Deoarece utilizeaza sistemul GSM, nu exista limita de distanta. Singura situatie este aceea de a avea la indemana un telefon mobil si numarul cartelei introduse in aparat.

Este foarte simplu de configurat si in plus ai si la dispozitie un tutorial video.

Specificatii tehnice principale

  • Acumulator 3.7 V 100 mAh;
  • Frecvente GSM 850/900/1800/1900 MHz.

Kit-ul include

  • 1 x Incarcator USB spion;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top