Microfon Spion GSM NanoSIM 4G Integrat in Incarcator Auto 12V Dual Port USB – Android/iOS

749 lei

Availability: 97 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Vrei sa cumperi un echipament de spionaj foarte bun? Din ce in ce mai mult, aceasta alegere s-a transformat in zilele noastre intr-o adevarata vanatoare de comori. Asta si pentru ca exista multe modele in ofertele online si de aceea va fi dificil sa iei o decizie corecta fara a cunoaste detaliat performantele acestora.

Daca vrei sa asculti de la distanta nu doar ce se petrece in locuinta sau biroul tau, ci si in masina, ori vrei sa localizezi un obiectiv individualizat, un microfon spion GSM NanoSIM 4G integrat intr-un incarcator auto 12V dual port USB este perfect pentru tine!

Daca prioritatea ta este sa comanzi un produs bun si ieftin, poti alege fara riscuri acest microfon spion, pentru ca indeplineste o suma de criterii ce i-au adus o nota de evaluare foarte ridicata din partea clientilor ce deja l-au achizitionat.

Caracteristici de baza

microfon spion gsm nanosim 4g integrat in incarcator auto 12v dual port usb – triangulatie gps –    Controlul echipamentului se face printr-o aplicatie iOS & Android;
microfon spion gsm nanosim 4g integrat in incarcator auto 12v dual port usb – triangulatie gps –    Nu ai nevoie de abonament si nu exista costuri suplimentare;
microfon spion gsm nanosim 4g integrat in incarcator auto 12v dual port usb – triangulatie gps –    Are o calitate acustica buna;
microfon spion gsm nanosim 4g integrat in incarcator auto 12v dual port usb – triangulatie gps –    Include senzor de voce, vibratie si miscare;
microfon spion gsm nanosim 4g integrat in incarcator auto 12v dual port usb – triangulatie gps –    Are suport card MicroSD;
microfon spion gsm nanosim 4g integrat in incarcator auto 12v dual port usb – triangulatie gps –    Este ascuns perfect intr-un incarcator 12V USB;

microfon spion gsm nanosim 4g integrat in incarcator auto 12v dual port usb – triangulatie gps –     Are un sistem electronic unic – Smartech

microfon spion gsm nanosim 4g integrat in incarcator auto 12v dual port usb – triangulatie gps –     Important de stiut este si faptul ca poti incarca si doua unitati prin conectare USB.

Mod de functionare

  1. Acest echipament de spionaj este usor de utilizat deoarece ai nevoie doar de o simpla cartela telefonica cu numar. Imediat ce ai pus cartela, dispozitivul se activeaza si tu, indiferent de distanta si locul unde te afli, poti ca sa afli rapid absolut tot ce se petrece din punct de vedere sonor in masina in care microfonul resepctiv a fost plasat.
  2. Pur si simplu apelezi numarul cartelei si ai oportunitatea de a asculta conversatiile pe care aparatul spion le inregistreaza cu fidelitate.
  3. Folosind cartela SIM (NanoSIM) ai posibilitatea de a seta dispozitivul de spionaj de la orice distanta.
  4. Echipamentul discret are un sistem de protectie sigur, pe baza de administrator si parola.

Deoarece este primul dispozitiv spion cu aplicatie pentru telefoanele inteligente, este foarte usor ca sa setezi/monitorizezi echipamentul in timp real. Aceasta aplicatie iOS / Android va fi primita gratuit la cumpararea aparatului.

Fiind un microfon spion pentru autoturisme, detectarea se va face simplu prin SMS sau prin aplicatie, fara a fi nevoie de un abonament in acest sens.

microfon spion gsm nanosim 4g integrat in incarcator auto 12v dual port usb – triangulatie gps –  Pentru o camuflare mai buna a microfonului spion, ledurile dispozitivului se pot opri/porni prin comanda utilizatorului de la distanta.

Ce mai trebuie sa stii despre acest dispozitiv spion performant?

microfon spion gsm nanosim 4g integrat in incarcator auto 12v dual port usb – triangulatie gps –   Echipamentul va apela automat numarul tau de telefon sau iti va trimite un SMS (conform setarii pe care o vei face!) in momentul in care va sesiza un zgomot sau o vibratie in locul unde este amplasat.

microfon spion gsm nanosim 4g integrat in incarcator auto 12v dual port usb – triangulatie gps –  Nu va emite niciun semnal sonor atunci cand este activ care sa il deconspire.

microfon spion gsm nanosim 4g integrat in incarcator auto 12v dual port usb – triangulatie gps –  Autonomia sa este conditionata de portul de alimentare de 12V al autoturismului.

microfon spion gsm nanosim 4g integrat in incarcator auto 12v dual port usb – triangulatie gps –  Are suport card MicroSD.

Kit-ul include

1 x Incarcator 12V GSM NanoSIM 4G;

1 x Manual de utilizare a dispozitivului in limba romana;

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top