Microfon Spion GSM + Localizator GPS Integrat in Incarcator Auto 12V USB – Smartech

549 lei

Availability: 95 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

De multe ori se tin conversatii importante in autovehicule, asa ca poate nu este deloc o idee rea ca sa iti instalezi un microfon in masina daca vrei sa spionezi o anumita persoana. Aici ai mai multe variante dintre care sa alegi.

Daca doresti un produs profesionist, activ pe termen lung, poti instala un microfon GSM. Acest dispozitiv iti va permite ca sa ascultati ce se intampla in masina, indiferent cat de departe te gasesti de ea, in conditii de calitate a sunetului destul de clara si cu o autonomie a dispozitivului spy care poate dura cateva zile bune in standby.

De exemplu, poti folosi un microfon spion camuflat intr-un incarcator USB pentru bricheta masinii . Este un dispozitiv banal pentru oricine, caruia de obicei nu i se acorda nicio atentie.

Beneficii principale

microfon spion gsm + localizator gps integrat in incarcator auto 12v usb Incarcator perfect functional ce poate alimenta un aparat electronic prin USB;

microfon spion gsm + localizator gps integrat in incarcator auto 12v usb Microfon cu ascultare in timp real si autonomie nelimitata ;

microfon spion gsm + localizator gps integrat in incarcator auto 12v usb Camuflare ideala (microfonul este in interiorul incarcatorului);

microfon spion gsm + localizator gps integrat in incarcator auto 12v usb Modul spion cu activare la voce (functia se poate activa/dezactiva);

microfon spion gsm + localizator gps integrat in incarcator auto 12v usb Ascultare in timp real de pe telefon, prin reteaua GSM;

microfon spion gsm + localizator gps integrat in incarcator auto 12v usb Monitorizare de la orice distanta;

microfon spion gsm + localizator gps integrat in incarcator auto 12v usb Solutie portabila;

microfon spion gsm + localizator gps integrat in incarcator auto 12v usb Control prin SMS.

microfon spion gsm + localizator gps integrat in incarcator auto 12v usb Sistem electronic unic – Smartech

Informatii

Monitorizeaza ambiental autovehiculul personal, folosind telefonul mobil, de la orice distanta!

Daca cineva intra in masina fara acceptul tau, vei fi anuntat pe telefonul mobil si vei putea asculta ce se intampla, in timp real.

Cum functioneaza?

Nu trebuie decat sa apelezi numarul unei cartele GSM introdusa in microfonul spion si vei putea asculta ce se discuta in zona dispozitivului.

Prezinta cea mai noua tehnologie, ceea ce ii permite microfonului spy ca sa identifice zgomotele si sa apeleze pe un numar prestabilit (al utilizatorului). Functie  se activeaza/opreste de la distanta, printr-un simplu SMS .

microfon spion gsm + localizator gps integrat in incarcator auto 12v usb Distanta de ascultare nelimitata

Prin conectare la bricheta masinii funcitoneaza nelimitat. Daca nu este conectat, poate avea o autonomie de 3 ore de ascultare continua sau circa 6 zile in regim de standby.

Incarcatorul este unul real, si poate incarca orice dispozitiv cu alimentare prin USB.

Functioneaza chiar si in temperaturi extreme, de la minus 20 de grade Celsius pana la plus 55 de grade Celsius, dar si in conditii de umiditate.

microfon spion gsm + localizator gps integrat in incarcator auto 12v usb Calitate audio superioară

In interiorul acestui produs au fost montate de fapt nu unul, ci doua microfoane spy, care asigura o monitorizare ambientala pe o raza circulara de pana la 10 m.p.

microfon spion gsm + localizator gps integrat in incarcator auto 12v usb Autonomie

In mod normal, incarcatorul auto cu microfon spion are o autonomie nelimitata in momentul in care este alimentat de la bricheta auto. Deconectat, autonomia dispozitivului este de 6 zile in regim de standby si de 3 ore in regim de ascultare continua.

microfon spion gsm + localizator gps integrat in incarcator auto 12v usb Avertizare prin SMS

Este bine stiut si ca echipamentul care a fost deconectat de la sursa de alimentare, va atentiona utilizatorul printr-un SMS cand acumulatorul se apropie de final.

microfon spion gsm + localizator gps integrat in incarcator auto 12v usb Localizare GPS

Uitlizatorul poate solicita prin SMS locatia dispozitivului spy si o va primi in doar cateva secunde, fara a fi nevoie de o platforma speciala si fara abonament. Totusi, nu este recomandabil a se folosi echipament pentru functia GPS, deoarece pozitia indicata poate fi relativa, nu 100% exacta.

Este simplu de setat echipamentul, mai ales ca pe langa manualul in format clasic, vei avea la indemana si un tutorial video extrem de intuitiv.

Specificatii tehnice principale

  • Durata apelurilor: 150 – 180 minute;
  • Acumulator intern: 3.7 V 400 mAh Lithium;
  • Tip de retea: GSM/GPRS;
  • Temperatura de functionare: -20 grade Celsius pana la +55 grade Celsius;
  • Umiditate: 5%-95%;
  • Banda de frecventa: GSM 850/900/1800/1900 MHZ.

Kit-ul include

  • 1 x Incarcator 12 V spion;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top