Microfon Spion GSM Profesional Pentru Autovehicule cu Alimentare la 12Volti – AG-PRO [AG41]

749 lei

Availability: 95 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Un microfon spion cu capabilitati de monitorizare profesionala este ceva mai scump decat un gadget pentru amuzament, dar poate fi foarte util, mai ales daca este folosit in scopuri de securitate. Inclusiv daca vrei sa il montezi in masina personala.

Totusi, anterior este necesar sa se evalueze daca este necesar si sa se poata inregistra anumite conversatii. Daca nu este cazul, va fi suficient un microfon ascuns fara alte functionalitati suplimentare.

Cu exceptia cazului in care esti un detectiv privat obisnuit sa folosesti dispozitive spion, este normal ca prima data cand te confrunti cu un microfon spion sa faci asta cu oarecare respect si teama ca nu vei fi in stare sa-l folosesti corect. Chiar nu trebuie sa temi!

Majoritatea dispozitivelor spy produse astazi sunt intuitiv de utilizat. Daca nu vrei sa-ti complici viata prea mult, este mai bine sa optezi pentru modele de gadgeturi care nu sunt cablate . Ai chiar si module care sunt deja ascunse in produsele utilizate in mod obisnuit de catre oricine, asa ca nu trebuie sa mai faci mare lucru pentru a incepe sa-l folosesti.

Desigur, este foarte recomandat ca in prealabil sa te informezi despre ele pe internet, ba chiar si sa faci cateva teste reale, daca ai posibilitatea. Acest lucru te va ajuta sa verifici daca dispozitivul spy dorit de tine functioneaza corect si daca stii cum sa il utilizati eficient in scopul dorit.

Un microfon spion GSM profesional pentru autovehicule cu alimentare la 12V – AG-PRO 1 ar putea sa fie produsul perfect pentru tine.

Beneficii principale

microfon spion gsm profesional pentru autovehicule cu alimentare la 12v – ag-pro 1.5mm e-xtension Amplificator audio Fx-Stereo;

microfon spion gsm profesional pentru autovehicule cu alimentare la 12v – ag-pro 1.5mm e-xtension Special conceput pentru autovehicule, poate fi alimentat permanent la 12 V;

microfon spion gsm profesional pentru autovehicule cu alimentare la 12v – ag-pro 1.5mm e-xtension Activare vocala;

microfon spion gsm profesional pentru autovehicule cu alimentare la 12v – ag-pro 1.5mm e-xtension Silentios.

microfon spion gsm profesional pentru autovehicule cu alimentare la 12v – ag-pro 1.5mm e-xtension Sistem electronic unic – Smartech.

Informatii

Este produsul spy ideal pentru a verifica daca in masina ta au intrat in lipsa ta persoane in care nu poti avea incredere. Poti supraveghea de la distanta tot ce se intampla in autoturism folosind un astfel microfon spion special. In momentul in care echipamentul sesizeaza voci, vei fi avertizat si vei putea lua urgent masurile ce se impun.

Aceasta solutie spy este foarte sigura pentru utilizator, mai ales ca monitorizarea se poate face de la distanta. Totul este ca sa ai un telefon la indemana si semnal GSM, plus numarul cartelei pe care ai introdus-o si ai activat-o anterior in dispozitiv.

Cum functioneaza?

Acest microfon spion este un dispozitiv profesional, special conceput pentru autovehicule, ce dispune un amplificator audio Fx-Stereo.

Ai nevoie de o cartela telefonica pe care sa o activezi dupa ce o inserezi in interiorul modulului spy.

Poti pune acest echipament GSM in interiorul bordului, pentru o capatare a sunetelor cat mai buna.

Printr-un apel facut prin formarea numarului de telefon al cartelei introduse in dispozitiv vei putea asculta ce se petrece in masina ta cand tu nu esti de fata. Ai la indemana si functia de senzor de voce ce iti permite ca sa primesti o notificare pe telefon in momentul in care microfonul depisteaza voci.

microfon spion gsm profesional pentru autovehicule cu alimentare la 12v – ag-pro 1.5mm e-xtension  Autonomie

Deoarece este un dispozitiv de spionare audio special pentru autovehicule, are o autonomie limitata.

Evident, cand microfonul este conectat la instalatia electrica a masinii tale timpul de functionare este nelimitat.

Daca vrei sa folosesti acest microfon spion profesional si in alte locuri unde nu exista o sursa de curent, poti solicita cand il comanzi si un acumulator de rezerva.

microfon spion gsm profesional pentru autovehicule cu alimentare la 12v – ag-pro 1.5mm e-xtension Calitate audio

Microfonul prezent in acest dispozitiv GSM este cel intalnit la reportofoanele profesionale EDIC Tiny, populare in intreaga lume.

Pentru a-l configura mai usor, vei primi si un tutorial video, nu doar un manual clasic cu instructiuni de folosire.

Specificatii tehnice principale

  • Microfon spion;
  • Activare vocala;
  • Amplificator audio Fx-Stereo;

Kit-ul include

  • 1 x Modul GSM AG-PRO Auto;
  • 1 x Alimentator 12 V;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

 

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top