Modul Microfon Spion Profesional 2 in 1 – Ascultare in Timp Real – Inregistrare cu Activare Vocala – 3 Microfoane – Standby 480 ore – Smartech

949 lei

Availability: 99 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Toate produsele destinate inregistrarilor audio sau video discrete, urmaririi miscarii vehiculelor sau a persoanelor,  sunt considerate dispozitive spion, indiferent ca  este vorba de microfoane, camere video miniaturale, programe de monitorizare a computerelor sau de ascultare a telefoanelor mobile.

Tehnologia de spionaj poate fi folosita acum nu numai de detectivi sau de catre agenti secreti, ci si de oamenii obisnuiti. Si asta fara sa fie nevoie ca sa urmeze niste cursuri speciale. Diverse produse ale tehnologiei de spionaj pot fi folosite fara probleme pentru a supraveghea copiii mici si chiar animalele de companie, pentru a proteja o casa sau un birou.

Modulul microfon spion profesional 2 in 1 are darul de a permite o ascultare in timp real, inregistrarea putandu-se face pe baza de activare vocala. Are 3 microfoane performante si poate ramane in regim de standby pana la 480 ore (20 de zile).

Beneficii principale

modul microfon spion profesional 2 in 1 – ascultare in timp real – inregistrare cu activare vocala – 3 microfoane – standby 480 ore Amplificator audio Fx-Stereo;

modul microfon spion profesional 2 in 1 – ascultare in timp real – inregistrare cu activare vocala – 3 microfoane – standby 480 ore 3 microfoane HQ;

modul microfon spion profesional 2 in 1 – ascultare in timp real – inregistrare cu activare vocala – 3 microfoane – standby 480 ore Ascultare in timp real sau ulterior, ca inregistrare;

modul microfon spion profesional 2 in 1 – ascultare in timp real – inregistrare cu activare vocala – 3 microfoane – standby 480 ore Sistem electronic unic – Smartech

Electronic Battery Scanner, inclus!

Mai ales daca lipsesti mult de acasa ori de la birou deoarece pleci frecvent in delegatii, un astfel de microfon spion iti poate asigura linistea de care ai nevoie pentru a te focusa pe ceea ce ai de facut acolo, in deplasare. Un astfel de echipament discret de supraveghere ambientala iti poate oferi linistea de care ai nevoie.

Cum functioneaza?

Acest dispozitiv profesional are 3 microfoane de calitate ce te ajuta sa sa asculti live, dar si sa inregistrezi ce se intampla in casa ta ori la birou, indiferent unde te-ai afla la un moment dat.

Pur si simplu introduci o cartela telefonica in acest aparat de spionaj si apelezi numarul de telefon ori de cate ori vrei sa verifici ce se intampla in spatiul pe care il monitorizezi audio.

Ca o facilitate bine apreciata de clienti, acest modul profesional dispune si de o functie speciala de activare vocala care te ajuta sa interceptezi o conversatie inca de la primul sunet. Efectiv vei fi apelat din secunda in care in locuinta sau birou incep sa se auda niste zgomote suspecte ori persoane cunoscute ori necunoscute (dupa caz) incep o discutie.

modul microfon spion profesional 2 in 1 – ascultare in timp real – inregistrare cu activare vocala – 3 microfoane – standby 480 ore  Eficienta sporita

Achizitionand un asemenea aparat de spionaj modern pentru a monitoriza sonor un anumit perimetru si chiar sa inregistrezi diverse discutii, scapi de solutia putin eficienta de a-ti procura un microfon discret si un reportofon.

Modulul profesional spion este de tipul 2 in 1: dispune de 3 microfoane spion ambientale, plus un reportofon, ceea ce permite ca se economiseasca timp si spatiu cu instalarea lor. Iar acest reportofon este atat de calitativ, incat poate sa capteze sunetele diverse, inclusiv discutiile, ce se petrec intr-un spatiu extins pana la 100 mp!

modul microfon spion profesional 2 in 1 – ascultare in timp real – inregistrare cu activare vocala – 3 microfoane – standby 480 ore Calitate audio ridicata

Aparatul este dotat cu un filtru special care ajuta la separarea vocilor de zgomotele ambientale si te ajuta sa obtii un sunet mult mai clar.

modul microfon spion profesional 2 in 1 – ascultare in timp real – inregistrare cu activare vocala – 3 microfoane – standby 480 ore  Autonomie impresionanta

Microfoanele prezinta o autonomie de 90 ore (aproape 4 zile) daca sunt folosite non-stop in modul de ascultare sau de 27 de zile in modul standby, iar reportofonul poate inregistra timp de 140 ore (aproape 6 zile). Este suficient ca inainte de a pleca in concediu sau in delegatie, este suficient ca sa incarcat dispozitivul si totul va fi in regula.

modul microfon spion profesional 2 in 1 – ascultare in timp real – inregistrare cu activare vocala – 3 microfoane – standby 480 ore Fara limita de distanta

Aparatul audio spion functioneaza cu ajutorul sistemului GSM, motiv pentru care spulbera barierele distantelor. Poti chiar sa pleci in strainatate cu afaceri sau in vacanta, la mii de kilometri departare si tot vei auzi tot ce se intampla in lipsa ta in casa ori la birou, doar prin simpla apelare a numarului de la cartela introdusa in echipamentul de spionaj.

 • Dispozitivul spion este echipat cu trei microfoane performante, ce capteaza sunetul pe o raza circulara de pana la 20 de metri.
 • Echipamentul de spionaj este silentios Nu interfereaza si nu emite zgomote care il pot deconspira.
 1. Sistem de prindere magnetica.

modul microfon spion profesional 2 in 1 – ascultare in timp real – inregistrare cu activare vocala – 3 microfoane – standby 480 ore Sistem electronic unic – Smartech

Informatii

Acest dispozitiv spion foarte compact este atat reportofon, cat si microfon. Prin apel telefonic poate reda audio in timp real sunetele/convorbirile din perimetrul unde este amplasat sau, prin actionarea unui buton, poate functiona si ca reportofon cu activare vocala.

Foarte important: ambele functii pot fi folosite concomitent.

Cum functioneaza?

 • Microfonul: se introduce o cartela sim in aparat si se apeleaza numarul de telefon respectiv. In doar cateva secunde microfonul va incepe sa transmita audio in timp real.
 • Reportofonul: se pune butonul in pozitia ”ON” si dispozitivul va inregistra automat atunci cand va sesiza un zgomot in apropiere.

Un tutorial video te va ajuta sa activezi si setezi aparatul spion extrem de usor.

Specificatii tehnice principale

 • Reportofon spion + microfon spion;
 • Redare live si inregistrare audio;
 • Activare vocala;
 • Detectie vocala;
 • Acumulator Lithium Polymer 3200 mAh;
 • Frecventa: 800 / 900 / 1800 MHz;
 • Interfata pentru redare/alimentare de tipul USB 2.0.

Kit-ul include

 • 1 x Modul AR-Q12;
 • 1 x Alimentator 220V 10W;
 • 1 x Cablu de alimentare USB;
 • 1 x Manual de utilizare in limba romana;
 • Electronic Battery Scanner, inclus!

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top