Modul Expert – Microfon Spion cu Cartela GSM (NanoSIM) + Reportofon 5000mAh – 60 zile – Magnetic – Control Prin Telefon – Smartech MicroSD (maxim 32GB)

1,249 lei

Availability: 98 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Multe situatii din viata de zi cu zi ne pun in prezent pe noi, copiii nostri si pe alte persoane apropiate in pericol, asa cum ne pot pune in pericol si proprietatea. Un prim raspuns la aceste amenintari sunt recorderele miniaturale spion care permit sa se inregistreze cu usurinta si in siguranta sunete de inalta fidelitate din mediul inconjurator, inclusiv discutii ample.

Vrei si tu un echipament spion audio performant din toate punctele de vedere? Atunci comanda fara ezitare un microfon spion cu cartela GSM (NanoSIM) + reportofon 5000mAh – autonomie de 60 zile – magnetic – control prin telefon – Smartech [SYRK]!

Beneficii principale

 

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon  Permite ascultarea zgomotelor sau convorbirilor in timp real din zona monitorizata, indiferent de distanta;

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon  Se poate face inregistrarea audio pe card si se pot transfera date la distanta;

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon  Aparatul are capacitatea de prindere magnetica;

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon Este foarte usor de folosit;

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon Are un sistem electronic unic – Smartech;

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon Niciun echipament audio spion din aceasta categorie nu depaseste performantele lui SYRK-Smartech. Prin facilitatile pe care le ofera si utilizarea intuitiva, poti asculta in timp real de oriunde si de la orice distanta ce se petrece in perimetrul unde l-ai instalat si, foarte important, poti inregistra totul cu acuratete, in scopul de a obtine dovezi ce iti vor fi de mare folos mai tarziu;

Ce caracteristici importante are modulul spion SYRK-Smartech?

 

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon  Pentru ca se bazeaza pe reteaua GSM, acest dispozitiv are nevoie doar de o cartela SIM cu numar pentru a putea fi controlat perfect de la distanta. Nu conteaza daca este vorba de o cartela Prepay sau pe baza de abonament, conectarea cu aparatul spion este la fel de simpla.

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon Inregistrarea audio se realizeaza pe un card MicroSD, in format *.wav (32kbs). Utilizatorul poate porni/opri inregistrarea sonora printr-un SMS sau are chiar si optiunea de a putea programa intervalul orar in care dispozitivul sa inceapa ca sa inregistreze automat.

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon Cu ajutorul smartphone-ului, se poate realiza un control total al modelului SyRK-Smartec, indiferent de distanta, prin SMS. Acest control se refera nu doar la activarea/dezactivarea functiilor, ci si la resetarea parametrilor tehnici ai aparatului de spionaj audio.

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon  Capacitate foarte mare a acumulatorului, de 5000mAh, face ca dispozitivul sa aiba o impresionanta autonomie de pana la 60 de zile.

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon Modelul SYRK Smartec este dotat cu senzor de miscare, sunet si de un sistem de prindere cu sensibilitate reglabila. Astfel, datorita unei functii speciale, vei putea fi avertizat printr-un SMS sau apel telefonic, inclusiv atunci cand microfonul a fost desprins (intentionat sau din greseala) de pe suprafata metalica, nu doar cand se vorbeste in apropierea acestuia sau cand incepe sa se deplaseze. (Spre exemplu, daca a fost instalat in masina personala, vei primi o notificare pe telefon imediat ce aceasta s-a pus in miscare!)

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon Aparatul spion este protejat printr-un sistem de acces securizat: doar numarul de telefon ce a fost inregistrat va avea acces la dispozitiv dupa introducerea unei parole.

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon  Functia „sleep mode” este de mare utilitate, chiar daca autonomia de functionare a modulului spion este de 2 luni. Pe baza unui SMS, echipamentul se inactiveaza si implicit se mareste și durata de functionare a acumulatorului.

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon Utilizatorul va putea sa afle de la distanta oricand doreste, care este starea dispozitivului spion.

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon Setarile parametrilor tehnici se pot face direct de pe cardul de memorie MicroSD.

modul expert – microfon spion cu cartela gsm (nanosim) + reportofon 5000mah – 60 zile – magnetic – control prin telefon Dispozitivul este rezistent la apa, asadar nu se deterioreaza usor chiar daca este udat accidental.

Specificatii tehnice principale

 • Format audio: *.wav 32kbs;
 • Functie audio DSP;
 • Acumulator Lithium 5000mAh;
 • Suporta SIM artificial;
 • Are led indicator;
 • Slot SIM clasic;
 • Suporta card MicroSD (maxim 32GB);
 • Dimensiuni: 12cm x 5cm x 3cm.

Kit-ul include

 • 1 x Modul spion SYRK;
 • 1 x Alimentator 220V;
 • 1 x Cablu de alimentare;
 • 1 x Benzi adezive pentru acoperirea ledului indicator;
 • 1 x Manual de utilizare a dispozitivului in limba romana.

Atentie! NU contine card de memorie.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top