Priza 220V cu Microfon & Reportofon Spion Wi-Fi 128GB – Ascultare In Timp Real – Inregistrare si Redare de la orice distanta, prin internet – Aplicatie iOS / Android [F1]

1,449 lei

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legislația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni și condiții.

AvantajeAvantaje

 • Conectare fără efort prin Wi-Fi: Aparatul se sincronizează cu orice rețea Wi-Fi disponibilă, eliminând nevoia unei conexiuni prin cartela GSM. Acest lucru înseamnă că puteți avea acces la funcțiile dispozitivului oriunde există o conexiune la internet, utilizând aplicația dedicată pentru dispozitive mobile cu sisteme de operare iOS sau Android.
 • Monitorizare audio directă: Dispuneți de posibilitatea de a asculta în timp real ce se întâmplă în jurul dispozitivului. Printr-o simplă apăsare în aplicație, puteți activa microfonul ambiental și puteți monitoriza sunetele din locația în care este plasat dispozitivul.
 • Acces la distanță la înregistrările audio: Cu o gestionare eficientă, puteți naviga prin înregistrările audio salvate, selectând intervalele dorite după dată și oră. Această funcție vă scutește de necesitatea de a fi fizic lângă dispozitiv pentru a accesa materialele înregistrate, permițându-vă să le ascultați de oriunde v-ați afla.
 • Microfon de calitate superioară: Dispozitivul este prevăzut cu un microfon profesional, care asigură captarea sunetelor cu o acuratețe și o claritate deosebită, ideal pentru înregistrări de calitate fără distorsiuni.
 • Alerte prin activare vocală: Un aspect inovator este că dispozitivul începe automat să înregistreze atunci când detectează sunete în împrejurimi și vă poate alerta prin trimiterea de notificări push pe telefonul mobil, astfel încât să fiți întotdeauna la curent cu evenimentele când sunteți departe.
 • Spațiu de stocare extensiv: Are capacitatea de a salva fișierele audio atât pe un card MicroSD de până la 128 GB, cât și în cloud. În cazul în care aveți nevoie de mai mult spațiu de stocare, puteți opta pentru achiziționarea de spațiu suplimentar direct din aplicație.
 • Interfață utilizator prietenoasă: Acest aparat a fost conceput pentru a fi cât se poate de simplu de utilizat. Configurarea inițială necesită doar un singur buton și o simplă scanare Wi-Fi, permițându-vă să începeți utilizarea rapid și fără complicații.

Cum functioneazaCum functioneaza

 • Descărcarea Aplicației Compatibile: Primul pas presupune descărcarea aplicației necesare de pe magazinul de aplicații, fie că este App Store pentru iOS sau Google Play Store pentru Android. Aceasta va fi interfața dvs. de control pentru aparat.
 • Pregătirea Aparatului: După descărcarea aplicației, următorul pas este să porniți dispozitivul în zona de acoperire a unui router wireless. Acesta ar trebui să fie gata de sincronizare cu rețeaua de internet a routerului.
 • Sincronizare prin Cod QR: Aplicația mobilă oferă o metodă simplă și rapidă de conectare. Vă va solicita să scanați codul QR furnizat cu dispozitivul. Aceasta este o etapă de securitate pentru a asigura că dispozitivul și aplicația sunt sincronizate corect.
 • Configurarea Conexiunii Wi-Fi: În aplicație, veți fi ghidat să introduceți numele rețelei Wi-Fi (SSID) și parola acesteia. Aceste detalii sunt esențiale pentru a permite dispozitivului să se conecteze la internet prin routerul wireless.
 • Conectare și Accesare: Imediat ce introduceți detaliile de conectare, dispozitivul se va conecta la internet în doar câteva secunde. După această etapă, veți avea capacitatea de a controla și de a accesa aparatul, indiferent de distanța la care vă aflați, atât timp cât aparatul și smartphone-ul dvs. sunt conectate la internet.
 • Control la Distanță: Odată configurat, dispozitivul poate fi operat complet prin intermediul aplicației. Puteți iniția înregistrări, reda fișiere audio, modifica setări și primi alerte de activare vocală, totul de pe telefonul dvs. mobil.

Redare de la orice distantaFlexibilitatea Redării Audio la Distanță

 • Acces Neîngrădit la Înregistrări: Indiferent de locul unde vă aflați, vă este oferit acces complet la înregistrările stocate pe dispozitiv. Această funcție încorporează libertatea de a gestiona fișierele audio după dorință – fie că doriți să le ascultați, să le ștergeți sau să le transferați pe smartphone-ul personal.
 • Redare Precisă: Avantajul distinctiv al acestei tehnologii este capacitatea de a căuta în arhiva de înregistrări și de a selecta momentul specific care vă interesează prin setarea datei și orei exacte. Acest mecanism eficientizează procesul de redare, permițându-vă să localizați și să ascultați exact pasajele audio dorite, fără a fi necesar să parcurgeți manual întreaga înregistrare.
 • Eficiența în Utilizare: Sistemul este proiectat să economisească timp, eliminând procesul laborios de căutare manuală. Totul este optimizat pentru a vă oferi o experiență de utilizare rapidă și precisă.

Microfon AmbientalMonitorizare Audio în Direct

Dispozitivul este echipat cu un microfon ambiental puternic, care poate capta sunete într-un perimetru de aproximativ 5-7 metri. Acesta permite ascultarea în timp real a evenimentelor din jur, oferind un avantaj suplimentar în monitorizarea spațiilor dorite.

Inregistrare in buclaÎnregistrarea Continuă în Buclă

 • Înregistrare Fără Griji: Un alt atribut valoros este capacitatea dispozitivului de a înregistra în buclă. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la capacitatea de stocare – odată ce memoria atinge limita sa, dispozitivul va începe să suprascrie cele mai vechi înregistrări, asigurându-vă că aveți întotdeauna cele mai recente date fără intervenție manuală.
 • Gestionarea la Distanță a Memoriei: În plus, aveți posibilitatea de a verifica și gestiona memoria dispozitivului de la distanță, printr-o simplă verificare în aplicația mobilă. Acest lucru vă permite să fiți mereu la curent cu starea memoriei și să faceți ajustările necesare fără a fi necesară prezența fizică lângă dispozitiv.

Acces securizatSecuritatea Accesului la Dispozitiv

Pentru a accesa dispozitivul, este necesar să vă identificați prin intermediul unui cont unic care necesită un nume de utilizator și o parolă. Acest nivel de securitate asigură că doar persoanele autorizate pot accesa informațiile stocate, garantând protecția datelor dvs. personale.

Conexiune fixa / portabila - oriundeOpțiuni Multiple de Conectivitate

Dispozitivul se distinge prin flexibilitatea sa de conectare, putând fi asociat atât cu un router wireless fix, care funcționează la frecvența de 2.4GHz, cât și cu un router portabil sau un hotspot mobil, dacă vă aflați în mișcare sau fără acces la o conexiune standard.

AutonomieAlimentare Continuă și Backup

Este conceput pentru a avea o autonomie nelimitată când este conectat la sursa electrică. În plus, este dotat cu o baterie de rezervă care asigură funcționarea neîntreruptă pentru până la 24 de ore, în cazul în care sursa principală de energie este indisponibilă.

Activare vocala Înregistrare Smart la Detectarea Sunetului

Acest feature permite dispozitivului să înceapă înregistrarea pentru intervale de timp predefinite (1, 5, 10, 30 de minute) odată ce senzorul integrat captează un zgomot. Vă va alerta prin notificări trimise direct pe telefonul mobil, iar evenimentul detectat va fi marcat cu data și ora exactă în aplicație. Sensibilitatea la zgomot a senzorului poate fi ajustată la niveluri înalte, medii sau scăzute, permițându-vă să personalizați funcționalitatea conform nevoilor proprii. Această capacitate optimizează utilizarea bateriei și vă îndreaptă atenția doar către înregistrările relevante.

SemnalPerseverența în Înregistrare și Reconectare

În cazul în care conexiunea Wi-Fi se pierde, dispozitivul va continua să înregistreze. Reconectarea la rețeaua Wi-Fi se face automat când semnalul este restabilit. Acest lucru asigură că nicio înregistrare importantă nu este pierdută, și toate pot fi redată ulterior, chiar și în absența unei conexiuni imediate la internet.

Caracteristici tehniceCaracteristici tehnice

 • Raza de captare: 5-7 in jurul aparatului;
 • Raza de transmisie: Nelimitata, prin internet;
 • Ascultare in timp real (live);
 • Suporta alimentare 24/24;
 • Dimensiune fisier/inregistrare: 1mb / minut (compresie HQ);
 • Inregistrare cu activare vocala (Intelligent recording);
 • Playback online prin aplicatie;
 • Spatiu de stocare microSD 128GB & Cloud;

Continut pachetContinut pachet

 • 1x Priza cu Reportofon Wi-Fi;
 • 1x Ac pentru reset;
 • 1x Manual de utilizare in limba romana;

AtentieAtentie

Nu contine card de memorie!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Priza 220V cu Microfon & Reportofon Spion Wi-Fi 128GB – Ascultare In Timp Real – Inregistrare si Redare de la orice distanta, prin internet – Aplicatie iOS / Android [F1]”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart