Statie de Incarcare Telefoane Mobile – 5 Porturi USB + Lampa LED + Microfon GSM Spion – Smartech

849 lei

Availability: 100 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Uneori, informatiile pe care ar fi bine ca sa le cunoastem nu apar prin intalniri directe, personale, ci prin discutiile desfasurate in lipsa ta intre alte persoane. Pentru acest caz, exista si microfoanele spion ascunse in diferite obiecte de birou.

Principiul de functionare al microfoanelor spy este simplu: colecteaza informatiile provenind de la emitent si sa le trimite catre posesorul dispozitivului discret.

Detectoarele acestui tip de microfoane se caracterizeaza prin faptul ca au capacitatea de a se activa la aparatia unor zgomote, voci si de a transmite la distanta ceea ce capteaza.

Pe acest site vei gasi mai multe modele de microfoane ascunse, module ideale pentru a eficientiza activitatea de spionaj. Daca vrei ca sa cumperi un microfon spion  profesional, arunca o privire in catalogul din acest magazin!

O idee de produs spy bun de instalat in firma ta, poate fi si o statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi USB + lampa LED + microfon GSM spion.

Beneficii principale

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Sistem electronic custom;

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Echipament multifunctional;

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Dispozitiv functional, poate alimenta orice aparat electric USB;

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Este si o lampa cu led foarte utila acasa ori la birou;

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Microfon profesional cu o inalta calitate audio;

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Activare vocala;

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Sistem de protectie pentru instalatia electrica;

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Microfonul este alimentat permanent, cat timp statia este conectata la priza;

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Control de la distanta;

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Redare audio de la orice distanta, folosind orice smartphone;

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Suna automat atunci cand senzorul detecteaza un zgomot de o anume intensitate;

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion100% silentios.

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Sistem electronic unic – Smartech.

Informatii

Merita sa comanzi acest aparat de spionaj audio, deoarece  cu ajutorul lui poti si sa incarci pana la 5 telefoane mobile concomitent. In afara de asta, vei avea la dispozitia ta si o lampa economica ce functioneaza cu leduri. Si, cel mai important lucru: gadgetul iti ofera posibilitatea de a asculta tot ce se intampla in raza sa de actiune, indiferent de distanta la care te afli tu! Este produsul ideal atat pentru casa, cat si pentru birou. Comanda-l acum, pentru ca nu vei regreta!

Cum functioneaza?

Microfonul spy este inserat in interiorul statiei de incarcare. Pentru a-l activa ai nevoie de o surubelnita pentru a deschide capacul de protectie si a introduce in interiorul aparatului o cartela telefonica cu numar. Dupa activare poti apela oricand numarul cartelei modului de spionaj pentru a monitoriza spatiul respectiv de la distanta.

Ca o facilitate importanta este si faptul ca poti sa activezi functia de senzor de voce. Asa o sa ai garantia ca modulul spy te va notifica fara ezitare in momentul in care incep sa se auda zgomote in spatiul aflat sub raza sa de actiune.

Functioneaza 100% discret, nu emite vreun semnal care l-ar putea desconspira nici macar in clipa in care il apelezi sau te instiinteaza el automat ca ceva suspect sonor se petrece in apropierea sa.

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Calitate audio impecabila

Prezinta o inalta calitate acustica. Modulul spy acopera o raza circulara de pana la 20 de metri.

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Autonomie nelimitata

Este o statie de incarcare cu microfon spion ce functioneaza cand este alimentata la o sursa de energie 220V. In acest caz, microfonul spion va fi alimentat permanent.

Daca apare o cadere de tensiune, microfonul va ramane activ cel putin 24 ore datorita acumulatorului de backup instalat. In concret, are un acumulator Lithium Polymer de 300 mAh pentru alimentare de rezerva in cazul unei avarii de curent.

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Statia de incarcare

Poti incarca 5 dispozitive in acelasi timp, conectarea facîndu-se prin USB.

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Lampa led

Se poate porni/opri printr-o simpla atingere.

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spion Port Quick Charge 3.0

Conceput pentru a alimenta rapid.

statie de incarcare telefoane mobile – 5 porturi usb + lampa led + microfon gsm spionSenzor de voce

Echipat cu senzor de voce sensibil. Vei fi apelat automat atunci cand va sesiza un zgomot.

Acest echipament spy multifunctional se configureaza si utilizeaza foarte usor, mai ales ca pe langa un manual de utilizare clasic,vei avea la dispozitie si un tutorial video.

Specificatii tehnice principale

 • GSM 900 MHz sau 1800 Mhz (Orange, Vodafone, Telekom);
 • 5 porturi USB + 1 pentru lampa led;
 • Protectie circuit electric;
 • Lungime cablu: 1,5 metri;
 • Suport cu 5 spatii pentru organizarea dispozitivelor;
 • Fabricat din plastic ABS de calitate superioara.

Kit-ul include

 • 1 x Statie de alimentare 5 x USB;
 • 1 x Cablu de alimentare 220V;
 • 1 x Organizator;
 • 1 x Lampa led USB;
 • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top