Microfon Spion GSM Profesional Integrat in Priza Tripla – Activare Vocala – Smartech

649 lei

Availability: 98 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

De multe ori, cine este spionat ajunge sa afle acest lucru nu neaparat pentru ca a descoperit aparatul de spionaj, ci din cauza propriei atitudini a spionului. Se intampla asta deoarece pentru a folosi un microfon de acest tip, nu trebuie doar sa stii cum sa-l manevrezi la nivel tehnic, dar mai trebuie si sa poti sa-l ascunzi cat mai bine.

Printre cele mai frecvente greseli ale unui spion amator se numara greseala de a-i spune persoanei spionate lucruri pe care aceasta nu le-a declarat in prezenta sa anterior. Daca se doar intampla o singura data, de obicei nu se intampla nimic, dar daca se intampla de mai multe ori, apar niste suspiciuni mai mult decat intemeiate.

O alta greseala comuna este sa spui unei alte persoane din acelasi mediu cu acela ce urmeaza a fi spionat ca a fost instalat un microfon.

Pe de alta parte, la instalarea microfonului, trebuie sa actionezi cu multe inteligenta. Daca modificam prea multe lucruri in locul in care dorim sa surprindem o anume conversatia, este foarte probabil ca cineva sa observe ca se intampla ceva bizar.

Cel mai bun lucru in aceste cazuri este sa actionezi cu prudenta si cu masura. In plus, nu uita ca sa incetezi activitatea de spionaj de indata ce ai obtinut informatiile de care aveai nevoie.

Nu vei regreta daca o sa alegi un microfon spion GSM profesional integrat in priza tripla cu activare vocala.

Beneficii principale

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala Redare audio de la orice distanta, folosind un telefon mobil;

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala Microfonul este alimentat permanent;

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala Suna automat atunci cand senzorul detecteaza un zgomot sau o discutie;

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala Discretie maxima in functionare;

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala Complet functional, poate alimenta orice aparat electric;

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala Autonomie nelimitata;

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala Se instaleaza foarte rapid;

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala Modul profesional, inalta calitate audio;

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala Baterie backup;

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocalaEste un produs profesional realizat in propriul laborator tehnic, folosind doar componente de foarte buna calitate.

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala Sistem electronic unic – Smartech

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala  Important! Functioneaza doar doua porturi din trei, unul fiind acoperit de catre modulul GSM.

Informatii

Este o priza 100% functionala dotata cu microfon spy miniatural GSM. Cu ajutorul lui poti asculta de pe telefon tot ce se vorbeste intr-o incapere de 25-30 de m.p., doar sunand de oriunde te-ai afla.

Cum functioneaza?

In concret, acest produs este o priza ca oricare alta, cu 3 sloturi de 220V, aparent normala, dar care are inserat un dispozitiv ce iti permite sa monitorizezi ambiental un spatiu.

Activarea microfonului spion este simpla: se scoate capacul din spatele prizei, prins in surubiri, dupa care se introduce o cartela telefonica cu numar.  Daca ai un smartphone si semnal GSM, poti sa afli in timp real daca totul este in regula acasa sau la birou. Senzorul de voce va atentiona utilizatorul la telefon ca a detectat zgomote/voci in spatiul in care este amplasat microfonul.

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala Complet discret

Ce poate sa fie mai usor de integrat intr-o camera decat o priza? Microfonul spion este un bonus, mai ales ca functionează intr-o  tacere absoluta.

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala Autonomie nelimitată

Acest microfonul spion face corp comun cu priza propriu-zisa, care este conectata in permanenta la o sursa de energie, de aceea nu are nevoie de alimentare provenind de la un acumulator extern. Insa, pentru situatiile de urgenta in care pica curentul, bateria interna sustine microfonul timp de 24 ore.

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala Calitate audio impecabila

Desi acopera o raza circulara de 10 metri sau chiar mai mult, sunetele sunt perfect inteligibile.

microfon spion gsm profesional integrat in priza tripla – activare vocala Senzor de voce

Modulul spion este dotat cu senzor de voce foarte sensibil. Utilizatorul va fi apelat automat atunci cand va sesiza un zgomot.

Se configureaza foarte ușor pentru ca in afara de un manual clasic o sa primesti si un tutorial video intuitiv.

Specificatii tehnice principale

  • GSM 900 Hz sau 1800 Mhz;
  • 3 sloturi 220 V functionale;
  • Modul GSM AG-PRO;
  • Raza de monitorizare: 10 metri.

Kit-ul include

  • 1 x Tripla cu microfon spion;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top