Economizor Energie Electrica 19kw cu Microfon Spion cu Inregistrare + Activare vocala Microsystems [LG52-19]

549 lei

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legislația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni și condiții.

Atenție! Imaginea are caracter informativ.

alte avantajeAvantaje pe scurt

economizorul este unul complet functional;
dispozitivul este dotat cu functia de activare vocala;
are o portabilitate foarte mare;
poate fi alimentat in regim permanent.

Ce este un economizor si de ce este atat de important

Aparatele electrice pe care le folosim zilnic nu utilizeaza intregul curent electric care este contorizat. De obicei, doar 60-70% din energia electrica furnizata este folosita efectiv de acestea, restul fiind irosit. Aceasta pierdere apare deoarece furnizorii de energie electrica ofera o cantitate mai mare de energie electrica, mai ales in perioadele de varf ale consumului, pentru a preveni scaderea tensiunii la terminalele consumatorilor. Tensiunea electrica furnizata este adesea neconstanta si poate fluctua, ceea ce face ca aparatele electrice sa consume mai mult curent decat este specificat in specificatiile lor tehnice.

Aportul de energie electrica excesiv cu tensiune mai mare nu duce la o imbunatatire a eficientei functionarii aparatelor electrice, ci dimpotriva, poate cauza supraincalzirea lor, ceea ce poate duce la o reducere a duratei lor de viata si la probleme de functionare. Prin urmare, acest efect poate avea un impact negativ asupra consumatorului.

Utilizarea acestui economizor va ajuta la reducerea pierderilor de energie electrica si implicit a cheltuielilor cu factura de curent electric, precum si la prelungirea duratei de viata a aparatelor electrice. Acesta va stabili tensiunea curentului electric care alimenteaza aparatele electrice (aparate de aer conditionat, televizoare, sisteme audio, calculatoare, masini de spalat, frigidere, congelatoare, ventilatoare, motoare electrice, pompe, etc.) si va preveni astfel supraincalzirea acestora, care duce la scurtarea duratei lor de viata. Prin urmare, economizorul va elimina efectul negativ produs asupra consumatorului si va contribui la prelungirea duratei de viata si folosintei aparatelor electrice.

Datorita stabilizarii tensiunii de lucru prin intermediul economizorului, aparatele electrice vor fi protejate de fluctuatii si supraincalzire, ceea ce va contribui la prelungirea duratei lor de viata. In acest fel, cheltuielile aferente intretinerii si inlocuirii acestor aparate vor fi reduse. De asemenea, prin reducerea fluctuatiilor de tensiune, se va reduce pierderea de energie electrica, iar consumul de curent va fi mai eficient, generand o reducere semnificativa a facturii de energie electrica, de pana la 35%.

alte avantajeBeneficiile produsului

  • vine cu o garantie de 5 ani, ceea ce dovedeste calitatea si durabilitatea;
  • redarea inregistrarilor se face cu mare usurinta, prin introducerea device-ului in portul USB al computerului;
  • ofera o calitate audio foarte buna – acopera o raza circulara de 40 mp si capteaza de la distante de 4-5 metri;
  • este foarte discret, nu produce interferente si nu emite zgomote;
  • are o autonomie foarte buna, permitand salvarea a 140 de ore de inregistrari;

Stergerea datelor se face manual, prin introducerea gadgetului in portul USB al unui PC.

continut pachetConținut pachet

  • economizorul spion
  • manualul de utilizare (in limba romana).

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Economizor Energie Electrica 19kw cu Microfon Spion cu Inregistrare + Activare vocala Microsystems [LG52-19]”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Shopping Cart