Incarcator Telefon Cu Microfon Spion GSM

649 lei

Availability: 77 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Microfoanele spion sunt dispozitive foarte mici care pot fi ascunse aproape oriunde, multe dintre ele fiind chiar complet camuflate în obiecte uzuale, casnice sau de birou.

Functia principală a acestor dispozitive este aceea ca putem asculta ce se întampla intr-un loc în care nu esti prezent.

Un alt aspect care vine în favoarea lor este acela ca sunt foarte simplu de utilizat, chiar si de persoane fara aptitudini tehnice. Chiar daca produsele spion devin din ce în ce mai sofisticate din punct de vedere tehnologic. Popularitatea actuala a echipamentelor spy in asta consta: au posibilitatea a se captura sunetul la o inalta calitate, fara a fi nevoie ca utilizatorul sa isi bata capul cu o asamblare complicata a microfonului respectiv.

Incarcatorul de telefon cu microfon spion GSM este si el un echipament de ascultare discreta pe care merita ca sa il comanzi.

Beneficii principale

icons8-add-25 Incarcator complet functional;

icons8-add-25 Functie noise reduction (reducerea zgomotului de fundal);

icons8-add-25 Incarcator compatibil cu toate telefoanele;

icons8-add-25 Microfonul spion este alimentat permanent;

icons8-add-25 Are orificii de aerisire, pentru a nu se supraincalzi;

icons8-add-25 Acumulator Lithium Polymer 280 mAh de rezerva;

icons8-add-25 Poate incarca orice telefon mobil, prin cablu USB;

icons8-add-25 Monitorizare de la orice distanta, folosind telefonul mobil;

icons8-add-25 Solutie portabila;

icons8-add-25 Functionare silentioasa.

Acesta este cel mai nou model de incarcator USB echipat cu microfon spion. Arata si functioneaza exact ca un incarcator obisnuit, tot secretul fiind foarte bine disimulat. Dupa introducerea cartelei aceasta va fi acoperita cu un capac special. Nu exista fante sau leduri vizibile.

icons8-technology-48 Sistem electronic unic – Smartech

Informatii

Are un microfon GSM cu sunet cristalin ce se autoincarca de fiecare data cand este conectat la priza si se incarca un smartphone. Pentru siguranta, include si un acumulator cu suficienta energie pentru 24 de ore de standby sau 2 ore de ascultare continua daca este scos din priza.

Atentie! Nu functioneaza in reteaua DIGI.  Doar cu cartele Vodafone / Telekom / Orange.

Cum functioneaza?

Prin introducerea unei cartele SIM in aparat si apelarea numarului acesteia de la orice distanta, se poate asculta in timp real tot ce se intampla in spatiul supravegheat de respectivul incarcator spion.

icons8-sound-25 Calitate audio HQ

Ofera o calitate acustica inalta, acoperind o raza circulara de 10-12 metri, uneori chiar mai mult.

icons8-share-25 Functie Gain Control

Avand aceasta functie, aparatul te va ajuta ca sa obtii un sunet mai clar atunci cand este zgomot ambiental in spatiul respectiv. Zgomotele inalte vor fi reduse si cele vocale vor fi accentuate automat.

icons8-battery-level-48-1  Autonomie

Incarcatorul spion functioneaza permanent cand este introdus in priza. Pentru siguranta, dispozitivul este dotat si cu un acumulator de 280mAh, care ofera o autonomie de 24 ore standby si 2 ore de functionare.

icons8-map-pinpoint-25 Distanta maxima de la care puteti monitoriza

Deoarece foloseste sistemul GSM, nu mai exista limita de distanta. SIngura conditie este aceea de a avea la indemana un telefon mobil si numarul cartelei introduse in aparat.

Specificatii tehnice principale

  • Frecvente GSM 850/900/1800/1900 MHz (2G);
  • Nu functioneaza in reteaua DIGI.

Kit-ul include

  • 1 x Incarcator USB spion;
  • 1 x Capac din plastic, pentru un camuflaj complet;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top