Microfon Spion GSM Profesional, cu Activare Vocala, Integrat in Ceas de Masa Digital Model Flat – Smartech

689 lei

Availability: 100 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Acest ceas digital model Flat complet functional are si un sistem de inregistrare audio ascuns, ce se poate activa prin voce, instalat inteligent in interiorul acestui obiect comun. Instrument versatil, este perfect pentru supravegherea camerei audio acasa sau la birou.

Nu vei pierde niciun detaliu sonor, oriunde te-ai afla in lume. Plus ca acest produs poate fi folosit si ca un ceas digital standard

Un astfel de ceas de masa spion este concomitent un decor frumos pentru un birou de la firma sau o incapere din casa ta si, in acelasi timp, este si un instrument foarte folositor pe post de ceas, dar si de echipament spion.

Beneficii principale ale microfonului spion

microfon spion gsm profesional, cu activare vocala, integrat in ceas de masa digital model flat Are autonomie nelimitata prin cablu USB, atat timp cat e conectat la o sursa de curent.

microfon spion gsm profesional, cu activare vocala, integrat in ceas de masa digital model flat Are acumulator de rezerva, pentru situatiile in care apare o pana de curent la reteaua electrica.

microfon spion gsm profesional, cu activare vocala, integrat in ceas de masa digital model flat Permite monitorizarea de la orice distanta, folosindu-se in acest scop doar un smartphone.

microfon spion gsm profesional, cu activare vocala, integrat in ceas de masa digital model flat Modul GSM cu 2 microfoane HQ.

microfon spion gsm profesional, cu activare vocala, integrat in ceas de masa digital model flat Sistem electronic unic, Smartech.

Informatii

Acest dispozitiv este ideal pentru a sti ce se petrece in lipsa ta in spatiul pe care il monitorizeaza. Toata tehnologia de spionaj audio este perfect ascunsa in interiorul ceasului respectiv. Datorita designului si functiilor sale numeroase, acest produs se numara printre cele mai bune echipamente cu microfon spion de pe piata. Clientii il apreciaza in primul rand ca nu da nimanui de banuit.

Cum functioneaza?

Se introduce o cartela telefonica cu numar, Vodafone/Orange/Telekom(PrePay sau abonament) pentru activarea echipamentului de spionaj si imediat se poate monitoriza discret zona in care ceasul de masa este pozitionat. Nu trebuie decat sa se apeleze numarul cartelei din aparat, de pe orice smartphone si indiferent de distanta la care te afli.

microfon spion gsm profesional, cu activare vocala, integrat in ceas de masa digital model flat Calitate acustica foarte buna

Acest ceas spion are capacitatea de a capta sunetele o raza circulara de pana la 40 m.p.

microfon spion gsm profesional, cu activare vocala, integrat in ceas de masa digital model flat Activare vocala

Se poate seta aparatul ca sa te instiinteze automat atunci cand sesizeaza un zgomot in perimetrul pe care il supravegheaza.

microfon spion gsm profesional, cu activare vocala, integrat in ceas de masa digital model flat Posibilitate de personalizare

La cerere, se poate integra microfonul spion si in alt model de ceas. Respectiva comanda se realizeaza telefonic de catre client.

Specificatii tehnice principale

Microfon GSM

 • Raza de acoperire este de pana la 40 m.p.;
 • 2 microfoane HQ bi-sound;
 • Acumulator Lithium Polymer 280 mAh;
 • Autonomie nelimitata (prin alimentare de la reteaua electrica);
 • Frecvente: 800 / 900 / 1800 MHz.

Ceas

 • Dimensiuni: 17 X 8,5 X 2,6 cm;
 • Afisaj ora: 12/24 ore;
 • Afisaj zi si luna;
 • Alarma si programare;
 • Afisaj temperatura;
 • Permite 2 nivele de lumina;
 • Mod de alimentare: 3 baterii tip AAA 1,5V R3 sau folosind o sursa continua de 5V cu ajutorul unui cablu USB.

Kit-ul include

 • 1x Ceas cu microfon spion;
 • 1x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top