Microfon Spion GSM cu Activare Vocala Integrat in Lampa Clasica – Smartech

549 lei

Availability: 100 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Ce sunt microfoanele spion?

Sunt instrumente specializate anume construite pentru monitorizarea audio discreta. Din punct de vedere tehnic, sunt niste microfoane capabile sa amplifice anumite sunete, mai ales daca este vorba de vocile umane.

Datorita varietatii de modele, marimi si tipuri de asemenea echipamente spy profesionale, vei putea ascunde astfel de microfoane fara grija ca ar putea fi observate, daca ai putina grija si urmezi instructiunile specialistilor din domeniu. Iar performantele lor sunt imbatabile.

Spre comparatie, microfoanele obisnuite, oricat de scumpe ar fi, de obicei sunt echipate cu izolatoare de zgomot, astfel incat singurele zgomote pe care sunt capabile sa le detecteze sunt cele ce se produc foarte aproape de ele.

Din acest motiv, nu orice microfon merita achizitionat, daca chiar vrei sa intri in lumea detectivilor amatori sau a acelora ce vor sa-si protejeze bunurile, afacerea ori sa isi stie in siguranta familia. Va trebui ca sa achizitionezi un echipament special de monitorizare din punct de vedere audio pentru asta.

Beneficii principale

microfon spion gsm cu activare vocala integrat in lampa clasica Autonomie nelimitata, pentru ca se conecteaza la priza;

microfon spion gsm cu activare vocala integrat in lampa clasica Acumulator de rezerva;

microfon spion gsm cu activare vocala integrat in lampa clasica Monitorizare de la orice distanta folosind telefonul mobil;

microfon spion gsm cu activare vocala integrat in lampa clasica Modul GSM cu 2 microfoane Shure HQ;

microfon spion gsm cu activare vocala integrat in lampa clasica Produs premium, configurabil.

microfon spion gsm cu activare vocala integrat in lampa clasica Sistem electronic unic – Smartech.

Informatii

Utilizarea unui modul de interceptare GSM  ascuns intr-o lampa de birou ofera posibilitati nelimitate de control asupra copilului, sotiei/sotului, angajatilor, bonei, oamenilor angajati pentru curatenie!

Lampa poate fi amplasata practic in orice camera din casa, fara a trezi vreo suspiciune. Va fi perfecta pentru camera unui copil, pentru monitorizarea unei bone sau a unei ingrijitoare ce are grija de persoanele in varsta etc. Plus ca, fiind si perfect functionala, lampa se poate folosi inclusiv la birou pentru a controla angajatii sau un partener suspect.

Cum functioneaza?

Pur si simplu se pune o cartela telefonica cu numar, Vodafone/Orange/Cosmote (PrePay sau abonament), in modulul de spionaj.

In numai 10 secunde de la introducerea cartelei in echipament, acesta se activeaza si poate monitoriza perimetrul in care este amplasata lampa de birou spion. In consecinta, nu mai trebuie decat sa se apeleze numarul cartelei din modulul spy, de pe un telefon mobil.

microfon spion gsm cu activare vocala integrat in lampa clasica Calitate acustica

Microfoanele Shure asigura o captare audio pe un perimetru de aproximativ 40 m.p.

microfon spion gsm cu activare vocala integrat in lampa clasica Activare vocala

Datorita unei functii speciale, vei putea configura echipamentul spy ca sa te apeleze automat atunci cand percepe un zgomot in perimetrul supravegheat.

microfon spion gsm cu activare vocala integrat in lampa clasica Gadget personalizat

La cererea clientilor, se poate integra modulul GSM in alt model de lampa de birou. Acest tip de comanda de produs se realizeaza telefonic.

In cazul in care doresti expres acest lucru, se poate instala si un modul cu card microSD de 16 GB si vei putea stoca ceea ce asculti in timp real, folosind o comanda expediata prin SMS.

Se poate verifica inclusiv starea acumulatorului de rezerva, daca echipamentul spy a fost decuplat de la reteaua 220V.

De exemplu, poti alege optiunea „Upgrade NT-GT” – inregistrare pe card MicroSD!

Specificatii tehnice principale

  • Raza de acoperire este de 40 m.p.;
  • 2 microfoane HQ Bi-Sound Shure;
  • Acumulator Lithium Polymer de 280 mAh;
  • Dimensiuni reduse: 40 mm x 27 mm x 12 mm;
  • Frecvente: 800 / 900 / 1800 MHz.

Kit-ul include

  • 1 x Lampa de birou cu microfon spion;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top