Microfon Spion GSM Profesional Integrat in Priza 220V + USB – Activare Vocala – Smartech

649 lei

Availability: 100 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Microfoanele spion GSM sunt extrem de populare astazi. Asta si pentru ca functionarea lor este foarte atractiva pentru utilizatori. Pentru a folosi un astfel de echipament discret, este necesar sa ai doar o cartela SIM cu numar de la un operator de telefonie mobila pe care s-o introduci in dispozitiv. Ulterior, cu un apel de pe mobil la numarul SIM, cel ce spioneaza va putea asculta tot ce capteaza microfonul pe care l-a amplasat intr-un anumit perimetru.

Unul dintre avantajele de prim ordin prezent la un microfon GSM este acela ca marimea lui redusa ii permite ca sa fie ascuns efectiv oriunde (acasa, birou, masina) si folosit de oriunde in lume.

Priza de perete de 220V + USB cu microfon profesional, cu redare in timp real, direct pe telefonul mobil este un produs perfect pentru tine.

Beneficii principale

microfon spion gsm profesional integrat in priza 220v + usb – activare vocala Redare audio de la orice distanta, folosind un telefon mobil;

microfon spion gsm profesional integrat in priza 220v + usb – activare vocala Model nou de echipament, cu doua porturi USB 5V;

microfon spion gsm profesional integrat in priza 220v + usb – activare vocala Microfonul discret este alimentat permanent;

microfon spion gsm profesional integrat in priza 220v + usb – activare vocala Activare vocala;

microfon spion gsm profesional integrat in priza 220v + usb – activare vocala Utilizatorul va fi sunat automat imediat ce senzorul detecteaza un zgomot;

microfon spion gsm profesional integrat in priza 220v + usb – activare vocala Silentios.

Acest aparat de spionaj este realizat in propriul laborator tehnic, folosind doar componente de foarte buna calitate.

microfon spion gsm profesional integrat in priza 220v + usb – activare vocala Sistem electronic unic – Smartech

Cum functioneaza?

Pur si simplu introduci o cartela telefonica SIM si apelezi numarul acesteia folosind un telefon mobil, de la orice distanta. Apoi, doar in cateva momente, vei putea asculta in timp real tot ce se petrece in spatiul unde se afla priza cu microfon discret inclus.

Sistemul de alimentare functioneaza normal la reteaua electrica de 220 V, ca orice priza normala. Ca o facilitate, produsul dispune si de doua porturi USB.

microfon spion gsm profesional integrat in priza 220v + usb – activare vocala Calitate audio ridicata

Cu o astfel de priza speciala cu microfon spion integrat, de oriunde vei monitoriza spatiul, o sa ai parte de o calitate audio ridicata ce iti va permite ca sa asculti sunete si conversatii clare. Aparatul discret de monitorizare profesional reduce zgomotele de fond ca intensitate, iar vocile sunt amplificate. Inalta calitate acustica se obtine pentru sunetele/discutiile receptate intr-un spatiu generos, deoarece priza spion acopera o raza circulara de pana la 15 metri.

microfon spion gsm profesional integrat in priza 220v + usb – activare vocala Activare prin senzor

Microfonul discret este echipat cu senzor de voce sensibil. Vei fi apelat automat atunci cand dispozitivul va sesiza un zgomot.

microfon spion gsm profesional integrat in priza 220v + usb – activare vocala Modul GSM integrat

Echipamentul este echipat cu modul tip AG-PRO.

microfon spion gsm profesional integrat in priza 220v + usb – activare vocala Discretie

Dispozitivul nu emite niciun zgomot care sa il deconspire, scanarea din punct de vedere a spatiului se face in absoluta liniste.

microfon spion gsm profesional integrat in priza 220v + usb – activare vocala Fara limita de distanta

Aparatul functionează cu ajutorul semnalului GSM. Utilizatorul poate ca sa se afle si la sute de kilometri distanta, nu trebuie sa fii in raza echipamentelor de supraveghere pentru a intercepta anumite conversatii. Totul este sa ai doar un smartphone si semnal GSM!

Se utilizeaza foarte intuitiv, mai ales ca in afara de un manual clasic, ai la dispozitie in calitate de utilizator si un tutorial video.

Specificatii tehnice principale

  • Acumulator Lithium Polymer de rezerva;
  • Frecventa GSM: 800 / 900 / 1800 MHz (Vodafone/Telekom).

Kit-ul include

  • 1 x Priza cu microfon spion;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

 

 

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top