Microfon Spion GSM Profesional Integrat in Odorizant de Camera – Ascultare In Timp Real Prin Telefon – Autonomie Extinsa

549 lei

Availability: 100 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Cu totii am vazut filme de actiune sau de spionaj; cu siguranta in unele dintre ele am observat microfoane spion care pareau echipamente science-fiction. Acum, odata cu avansarea tehnologiei spy, noi si noi dispozitive de acest fel au fost create si imbunatatite permanent si le putem avea si noi chair daca nu suntem detectivi profesionisti.

Unele asemenea echipamente discrete includ detectarea vocii dupa ce sunt activate prin perceperea sunetelro din perimetrul supravegheat. Aceste microfoane GSM pot fi conectate la un telefon mobil si atunci cand sunt activate de sunet vor sesiza automat utilizatorul.

Toate microfoanele spion au nevoie de un anumit tip de energie pentru a functiona: fie prin conectare directa la reteaua electrica, fie utilizand energia obtinuta de la un acumulator.

Microfoanele ascunse profesionale sunt acum nedetectabile, deoarece nu genereaza lumina sau semnale sonore in timpul functionarii. Aceste tipuri de microfoane ar putea fi implantate in orice tip de obiect comun: intr-un telefon mobil, nasture de camasa, o lampa de birou, intr-un pix sau in orice dispozitiv electronic care se afla in casa sau masina ta. Sau in biroul tau. Alege-l pe cel care se potriveste cel mai bine stilului tau de viata!

Spre exemplu, ce-ai zice de un microfon spion GSM profesional integrat intr-un odorizant de camera?

Beneficii principale

microfon spion gsm profesional integrat in odorizant de camera – ascultare in timp real prin telefon Sistem electronic custom;

microfon spion gsm profesional integrat in odorizant de camera – ascultare in timp real prin telefon Microfon spion integrat;

microfon spion gsm profesional integrat in odorizant de camera – ascultare in timp real prin telefon Autonomie extinsa;

microfon spion gsm profesional integrat in odorizant de camera – ascultare in timp real prin telefon Odorizant 100% functional;

microfon spion gsm profesional integrat in odorizant de camera – ascultare in timp real prin telefon Redare audio de la orice distanta, folosindu-se un telefon mobil;

microfon spion gsm profesional integrat in odorizant de camera – ascultare in timp real prin telefon Utilizatorul va fi sunat automat atunci cand senzorul detecteaza un zgomot;

microfon spion gsm profesional integrat in odorizant de camera – ascultare in timp real prin telefon Silentios.

microfon spion gsm profesional integrat in odorizant de camera – ascultare in timp real prin telefon Sistem electronic unic – Smartech.

Informatii

Acest modul spy este realizat in propriul laborator tehnic al firmei, folosindu-se doar componente de foarte buna calitate.

Functia de baza a odorizantului ramane neschimbata, acesta functionand absolut normal. Este un aparat extrem de usor de utilizat, nu ai nevoie de cunostinte tehnice.

Modulul spy poate fi instalat si in rezerva spray.

Cum functioneaza?

Se introduce o cartela SIM in echipamentul spy si se formeaza numarul acesteia de pe orice smartphone, de la orice distanta. In doar cateva momente de asteptare vei putea asculta in timp real tot ce se intampla in jurul odorizantului de camera cu dispozitiv de spionaj.

microfon spion gsm profesional integrat in odorizant de camera – ascultare in timp real prin telefon  Calitate audio

Microfoanele sunt eficiente pe un perimetru extins, de pana la 60 m.p.

microfon spion gsm profesional integrat in odorizant de camera – ascultare in timp real prin telefon Sound Control

In baza acestei functii speciale se va putea obtine un sunet mai clar atunci cand exista zgomot de fond in spatiul respectiv. Concret, zgomotele inalte vor fi diminuate si sunetele vocale vor fi accentuate automat.

microfon spion gsm profesional integrat in odorizant de camera – ascultare in timp real prin telefon  Activare vocala

Fiind echipat cu senzor de voce sensibil, modulul da un semnal automat utilizatorului aflat la distanta, atunci cand va sesiza un zgomot.

microfon spion gsm profesional integrat in odorizant de camera – ascultare in timp real prin telefonDistanta maxima de la care poti sa te conectezi cu modulul spy

Deoarece utilizeaza sistemul GSM, nu vor exista limite de distanta pentru ascultare. Totul este ca sa ai la indemana un telefon mobil si numarul cartelei introdus in aparatul de spionaj.

microfon spion gsm profesional integrat in odorizant de camera – ascultare in timp real prin telefon   Autonomie

Acumulatorul standard de 280mAh ofera energia necesara pentru 2 ore in regim de ascultare sau 24 ore in modul standby.

Acumulatorul optional de 1200mAh extinde functionalitatea modului de spionaj la 40 ore ascultare sau 350 ore in modul standby.

microfon spion gsm profesional integrat in odorizant de camera – ascultare in timp real prin telefon Securitate personala

Este un bun produs pentru a proteja un spatiu din locuinta sau chiar un birou.

Clientii pot alege si optiunea „Upgrade NT-GT” – Inregistrare pe card MicroSD.

La cerere, se poate instala si un modul cu card MicroSD 16 GB pentru a se inregistra ceea ce se transmite in timp real, folosindu-se o comanda expediata printr-un  SMS.

Specificatii tehnice principale

  • Frecventa: 800/900/1800 Mhz;
  • Compatibilitate: cartela GSM SIM;
  • Alimentare: 3,7 / 5 V;
  • Acumulator reincarcabil Lithium – 280 mAh (standard) sau de capacitate mai mare;
  • Sensibilitate: /- 10 K.

Kit-ul include

  • 1 x Odorizant cu microfon spion GSM;
  • 1 x Cablu de alimentare USB;
  • 1 x Incarcator 220V;
  • 1 x Acumulator de rezerva;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Se utilizeaza foarte usor, deoarece in calitate de client ai la dispozitie pe langa un manual clasic de utilizare si un tutorial video extrem de intuitiv.

 

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top