Microfon Spion GSM Profesional Integrat in Router D-Link DIR605L Wireless – Smartech

849 lei

Availability: 100 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Cel mai scump dispozitiv spion nu este intotdeauna cel mai bun. De aceea trebuie ca sa apreciezi bine utilizarea pe care urmeaza sa o acorzi microfonului spy, pentru a determina ce caracteristici sunt esentiale. Asa o sa ai claritate despre ce ai nevoie si sa poti face o evaluare buna a pretului in cazul microfoanelor discrete din aceeasi gama.

Tehnologia WiFi a revolutionat lumea dispozitivelor de spionaj, datorita acesteia putem avea acces de la distanta la dispozitive si putem controla ceea ce capteaza de pe mobilul nostru.

Microfonul spy cu WiFi ne permite ca sa conectam dispozitivul de captare a sunetului cu telefonulmobil, astfel incat atunci cand are loc conversatia pe care vrem sa o captam, tot ce trebuie sa facem este sa ascultam prin telefon.

Ce zici de un microfon spion GSM profesional integrat in router D-Link DIR605L wireless?

Beneficii principale

microfon spion gsm profesional integrat in router d-link dir605l wireless Microfon cu ascultare in timp real de la distanta;

microfon spion gsm profesional integrat in router d-link dir605l wireless Camuflare ideala (microfonul este in interiorul routerului);

microfon spion gsm profesional integrat in router d-link dir605l wireless Microfon detasabil cu activare vocala setabila;

microfon spion gsm profesional integrat in router d-link dir605l wireless Functionare discreta, nu emite sunete, nu are leduri;

microfon spion gsm profesional integrat in router d-link dir605l wireless Autonomie nelimitata + acumulator de rezerva;

microfon spion gsm profesional integrat in router d-link dir605l wireless Activare vocala;

microfon spion gsm profesional integrat in router d-link dir605l wireless Microfoane spion Shure Bi-Sound.

microfon spion gsm profesional integrat in router d-link dir605l wireless Sistem electronic unic – Smartech

Informatii

Este un router wireless perfect functional, care, in plus, este dotat cu mini microfon spy GSM. Poti asculta de pe telefonul tau tot ce se vorbeste intr-o incapere medie, de pana la 25-30 de metri patrati, doar conectandu-te cu echipamentul spy de oriunde te-ai afla.

Cum functioneaza?

Introdu o cartela telefonica cu numar, Vodafone/Orange/Telekom (PrePay sau abonament). In cateva secunde de la introducerea cartelei dispozitivul spy devine activ si poti monitoriza perimetrul in care este amplasat. Nu trebuie decat sa apelezi numarul cartelei din echipamentul discret, cu orice telefon mobil.

microfon spion gsm profesional integrat in router d-link dir605l wireless Calitate audio

Dispozitivul este dotat cu un tip de microfon Shure foarte bun, capabil sa acopere o raza circulara de 20 metri sau chiar mai mult.

microfon spion gsm profesional integrat in router d-link dir605l wireless Complet discret

Dispozitivul nu interfereaza cu alte aparate si nu emite nici un zgomot. Echipamentul spion este ascuns in interior. Pentru a introduce cartela este necesar sa scoti capacul de plastic, desuruband cele patru suruburi.

microfon spion gsm profesional integrat in router d-link dir605l wireless Autonomie

Este nelimitata in cazul in care routerul este conectat la o sursa de curent de 220V.

microfon spion gsm profesional integrat in router d-link dir605l wireless Activare vocala

Aparatul porneste automat, atunci cand senzorul detecteaza un zgomot.

Specificatii tehnice principale

  • Functioneaza cu orice cartela GSM (Orange, Telekom, Vodafone);
  • Acumulator incorporat;
  • Frecventa 800/900/1800 MHz (functioneaza in majoritatea tarilor);
  • Timp de functionare: nelimitat conectat la priza si 3 – 4 ore pe baza unui acumulator intern reincarcabil Lithium.

Kit-ul include

  • 1 x Router D-Link Wireless (complet functional);
  • 1 x Alimentator 220 V;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top