Microfon Spion Profesional GSM – Activare Vocala – AC 1200mAh Integrat (14 zile / 14 ore) – USB

589 lei

Availability: 98 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Ti-ar placea sa stii ceea ce se intampla cand nu esti prin preajma?
Esti foarte ingrijorat de ce se intampla acasa ori la firma ta cand lipsesti?
Ai vrea sa afli cat mai curand posibil daca persoana draga te inseala?
Pe baza experientei de multi ani, gasesti in magazinul nostru echipamente care te pot ajuta in urmatoarele domenii:

 • infidelitate;
 • securitatea casei;
 • probleme cu vecinii;
 • furturi interne in compania dumneavoastra;
 • deteriorarea vehiculului personal sau de firma;
 • siguranta copilului.

Beneficii principale

microfon spion profesional gsm – activare vocala – ac 1200mah integrat (14 zile / 14 ore) Permite redarea audio de la orice distanta, doar folosind un telefon;

microfon spion profesional gsm – activare vocala – ac 1200mah integrat (14 zile / 14 ore) Autonomie impresionanta;

microfon spion profesional gsm – activare vocala – ac 1200mah integrat (14 zile / 14 ore) Trimite mesaje instiintari automate atunci cand senzorul detecteaza un zgomot;

microfon spion profesional gsm – activare vocala – ac 1200mah integrat (14 zile / 14 ore) Total silentios, este extrem de dificil de deconspirat.

Acest produs este cel mai mic microfon spion GSM, motiv pentru care poate sa fie plasat extrem de usor intr-o incinta fara a fi observat de alte persoane.

Datorita faptului ca microfonul spion nu este dotat cu led indicator sau afisaj digital, daca il comanzi vei fii bucuros sa afli ca el vine impreuna cu un dispozitiv va afisa in timp real starea acestuia. Acest mic aparat poate fi folosit la toate aparatele cu alimentare prin USB pe care le detii.

Informatii:

microfon spion profesional gsm – activare vocala – ac 1200mah integrat (14 zile / 14 ore) Microfonul de spionaj audio este realizat in propriul laborator tehnic al firmei, folosindu-se doar piese de foarte buna calitate.

microfon spion profesional gsm – activare vocala – ac 1200mah integrat (14 zile / 14 ore) Are senzor de voce performant, ce poate fi activat sau dezactivat, dupa dorinta utilizatorului, chiar si de la distanta.

Cum functioneaza?

Printr-o simpla apelare telefonica, microfonul va reda audio in timp real ce se petrece in perimetrul pe care il monitorizeaza. Pur si simplu introduci o cartela SIM in aparat si apelezi numarul acesteia de la orice distanta.

Pentru setarile initiale ai un tutorial video, plus instructiunile in format clasic, tipărit.

microfon spion profesional gsm – activare vocala – ac 1200mah integrat (14 zile / 14 ore) Calitate audio ridicata

Sunetele captate sunt foarte clare, microfonul spion captandu-le pe o raza circulara ce ajunge pana la 15 metri. Functia de sound control permite sa se captureze niste sunete perfect inteligibile chiar si intr-un loc extrem de zgomotos (de exemplu, un birou de firma aglomerat, o camera cu televizorul deschis etc.), deoarece reduce intensitatea sunetelor de fundal si accentueaza claritatea vocile.

In plus, daca iti doresti si mai mult de la microfonului spion, poti opta pentru unul extensibil cu fir, avand lungimea de un metru. Poti monta astfel echipamentul intr-un loc mai ascuns, iar firul cu microfonul extensibil cat mai aproape de locul de interes. Un astfel de  microfon extensibil, in functie si de conditiile specifice ale locului, este de multe ori mai simplu de camuflat, decat dispozitivul principal.

microfon spion profesional gsm – activare vocala – ac 1200mah integrat (14 zile / 14 ore) Autonomie generoasa

Cu o autonomie de pana la 14 de zile in regim de standby si de 14 ore in ascultare activa este suficient in cele mai multe cazuri. Aparatul poate fi incarcat la reteaua electrica sau prin conectare printr-un cablu USB.

microfon spion profesional gsm – activare vocala – ac 1200mah integrat (14 zile / 14 ore) Discretie absoluta in functionare

Cand semnaleaza pe telefon activarea, cand este apelat echipamentul de spionaj sau daca ramane fara energie nu interfereaza si nu emite niciun zgomot care ar putea sa atraga atentia celor ce sunt spionati auditiv.

 Are sistem de prindere magnetica.

Specificatii tehnice principale

 • Frecventa: 800/900/1800 Mhz;
 • Compatibilitate: cartela GSM SIM (Vodafone/Telekom);
 • Alimentare: 3,7V / 5V;
 • Acumulator Lithium Polymer 1200 mAh, ce poate fi reincarcat printr-un cablu USB sau la reteaua electrica de 220V;
 • 2 microfoane integrate.
 • Sensibilitate: /- 10 K;
 • Dimensiuni: 3,9 cm x 2,4 cm x 3,5 cm;
 • Greutate: 190 grame

Kit-ul include

 • 1 x Modul GSM XM-301;
 • 1 x Cablu de alimentare USB;
 • 1 x Alimentator pentru reteaua electrica de 220V;
 • 1 x Scanner electronic pentru baterie
 • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

 Atentie! NU are functie de reportofon.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top