Microfon Spion Profesional, cu Cartela GSM (NanoSim), cu Activare Vocala, Integrat in Bec Economic – KX413Z

549 lei

Availability: 96 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

In zilele noastre este o necesitate obiectiva aceea de a-ti creste securitatea, de a-ti imbunatati monitorizarea locuintei sau a biroului tau, pentru ca, pe masura ce tehnologiile avanseaza, exista intotdeauna riscul ca un echipament spion de tip vechi sa fie descoperit.

Un bec cu microfon spion are o instalarea foarte simpla, nu este nevoie de niste cunostinte avansate pentru configurarea acestuia. Plus ca este si usor de folosit la nevoie. Nu uita insa ca, in cazul descoperirii lui de catre o alta persoana, inregistrarea neautorizata poate fi considerata infractiune, conform legilor in vigoare.

Un bec cu functii de microfon si reportofon precum modelul KX413Z are numeroase aplicatii practice, de aceea merita achizitionat fara ezitare.

Beneficii principale

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Sistem electronic custom;

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Redare audio in timp real prompta;

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Calitate audio profesionala;

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Bec economic functional de 12W;

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Senzor sensibil, ce se activeaza la zgomote;

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Echipamentul porneste inregistrarea automat cand sesizeaza un sunet;

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Alimentare continua cand este pornit intrerupatorul;

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Acumulator Lithium Polymer 300 mAh pentru alimentare de rezerva;

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Montaj in maxim 30 de secunde.

Produsul este realizat in propriul laborator tehnic, folosind doar componente de foarte buna calitate.

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Sistem electronic unic – Smartech.

Informatii

Acest echipament de monitorizare sonora discreta se alimenteaza automat de la reteaua de energie electrica, este un dispozitiv compact, iar calitatea sunetului redat are o calitate profesionala.

Fiind montat sus, la nivelul tavanului, la un lampadar sau lampa de birou, este extrem de discret si sigur din punctul de vedere al utilizatorului.

Cum functioneaza?

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Pur si simplu se pune o cartela microSIM in aparat si se apeleaza numarul acesteia folosind un smartphone, de la orice distanta. In doar cateva secunde echipamentul de supraveghere va reda audio in timp real ce se petrece in spatiul pe care il monitorizeaza.

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic –  Becul este perfect functional, economic si emite lumina de 12 W.  Avand filet de prindere obisnuit, se monteaza rapid in locul oricarui bec obisnuit. Prezinta o calitate acustica de top, in conditiile in care acopera o raza circulara de pana la 20 metri.

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Se alimenteaza continuu de la reteaua 220V atunci cand intrerupatorul este deschis, nu are nevoie de baterie pentru functionare.

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Are un acumulator Lithium Polymer 300 mAh pentru alimentare de rezerva in cazul unei pene de curent la reteaua electrica.

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Becul spion este echipat cu senzor audio foarte sensibil. Mai mult decat atat, echipamentul te va apela atunci cand va sesiza un sunet in apropiere.

microfon spion profesional, cu cartela gsm (nanosim), cu activare vocala, integrat in bec economic – Desi se instaleaza foarte usor, in pachetul comandat se afla alături de becul spion si un manual de utilizare obisnuit, tipărit. Mai ai la dispozitie si un tutorial video.

Specificatii tehnice principale

  • Bec economic;
  • Microfon spion;
  • Acumulator Lithium Polymer 300 mAh de rezerva.

Kit-ul include

  • 1 x Bec spion;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top