Microfon Spion GSM Profesional Integrat in Fisa Schuko cu Incarcator USB Smartech – autonomie nelimitata

649 lei

Availability: 97 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Microfoanele spion de perete GSM sunt la mare cautate in prezent datorita avantajelor incontestabile pe care le au. Functionarea lor este simpla, amplifica vibratiile captate de senzorii de sunet si utilizatorul aude ce se spune, indiferent unde s-ar afla.

In orice caz, toate microfoanele spion profesionale din acest magazin au o serie de caracteristici comune:

 • Includ o tehnologie de ultima ora. Folosesc nu doar componente de calitate, dar si o tehnologie de ultima generatiece poate garanta functionarea lor corespunzatoare.
 • Performanta ridicata. Acest tip de dispozitiv discret nu numai ca da rateuri foarte putin, dar si performanta, caracteristicile sale sunt foarte bune.
 • Instalare si operare simpla. Atat instalarea (daca este necesar), cat si functionarea echipamentului este foarte usoara, intuitiva.

Microfonul spion GSM profesional integrat in fisa Schuko cu incarcator USB Smartech este un produs extrem de bun pentru oricine isi doreste un dispozitiv de ascultare discreta de la distanta, cu activare vocala.

Beneficii principale

microfon spion gsm profesional integrat in fisa schuko cu incarcator usb smartech Fisa Schuko complet functionala, ce poate alimenta orice aparat electric;

microfon spion gsm profesional integrat in fisa schuko cu incarcator usb smartech Microfonul spion are autonomie nelimitata;

microfon spion gsm profesional integrat in fisa schuko cu incarcator usb smartech Se instaleaza foarte usor;

microfon spion gsm profesional integrat in fisa schuko cu incarcator usb smartech Modul de ascultare discreta profesional, cu o inalta calitate audio, utilizand reteaua GSM;

microfon spion gsm profesional integrat in fisa schuko cu incarcator usb smartech Activare vocala prin telefon;

microfon spion gsm profesional integrat in fisa schuko cu incarcator usb smartech Ascultare in timp real;

microfon spion gsm profesional integrat in fisa schuko cu incarcator usb smartech Acumulator backup.

microfon spion gsm profesional integrat in fisa schuko cu incarcator usb smartech Sistem electronic unic – Smartech.

Cum functioneaza?

Nu există nimic care sa dea de banuit ca aceasta priza este dotata cu un microfon spion. Este perfect functionala, cu 3 sloturi (dintre care 2 USB). Modulul discret integrat îți permite să monitorizezi ambiental un anumit perimetru.

Trebuie doar sa scoti capacul din spatele prizei si sa introduci o cartela telefonica cu numar.  Introducerea cartelei in microfon se face prin desfacerea  suruburilor, motiv pentru care absolut nimeni nu va putea vedea locul unde se afla cartela GSM decat daca demonteaza produsul.

Din perspectiva utilizatorului, este suficient ca sa ai la dispozitie doar un telefon si semnal GSM, poti oricand sa asculti in timp real ce se intampla acasa, la birou, intr-un depozit etc.

microfon spion gsm profesional integrat in fisa schuko cu incarcator usb smartech Autonomie nelimitată

Deoarece microfonul spion a fost incorporat intr-o priza conectata continuu la o sursa de energie electrica, evident ca echipamentul spion nu mai are nevoie si de un acumulator extern. Totusi, pentru situatiile de urgenta in care apare o pana de curent exact la momentul nepotrivit, o bateria interna furnizeaza energie microfonul circa 24 ore.

microfon spion gsm profesional integrat in fisa schuko cu incarcator usb smartech  Calitate audio impecabila

Utilizatorul se poate bucura de sunete si discutii foarte clare, perfect inteligibile.

microfon spion gsm profesional integrat in fisa schuko cu incarcator usb smartech Functia de detectie vocala

Modulul spion te va atentiona pe telefon cand cand in incaperea in care se afla microfonul apar zgomote sau incepe o discutie. In acest fel vei economisi timp si vei asculta doar ce te interesează cu adevarat.

Aceasta caracteristica a echipamentului de detectare a sunetelor  se poate a activa sau dezactiva de la distanta, prin telefon.

microfon spion gsm profesional integrat in fisa schuko cu incarcator usb smartech Complet discret

Acest produs de spionaj are o mare popularitate printre clienti deoarece se poate camufla usor in orice spatiu ce urmeaza a fi supravegheat.

Specificatii tehnice principale

 • GSM 900 Hz sau 1800 Mhz;
 • Modul GSM AG-PRO;
 • Raza de monitorizare: 10 m.p.;
 • 2 x 1.05A USB 5VDC;
 • Tensiune 220V;
 • Protectie IP 20, Clasa 1.

Kit-ul include

 • 1 x Fisa Schuko spion;
 • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top