Intrerupator Electric cu Microfon Spion GSM – Ascultare de la orice distanta!

649 lei

Availability: 93 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

Daca credeai ca majoritatea detectivilor privati folosesc aparatura spy sunt doar in filmele politiste, te inseli! Daca esti pe aceasta pagina, este pentru ca vrei si tu ca sa achizitionezi un microfon specializat pentru a te pune in postura unui detectiv amator, nu-i asa?

Pentru acasa mai ales, un intrerupator electric cu microfon GSM ce iti va permite ascultarea de la orice distanta este perfect.

De ce au decis alti clienti sa cumpere acest microfon spion?

 • Pentru ca vor sa traiasca in pace, fara banuieli nefondate sau fondate care sa le roada sufletul si sa-i imbolnaveasca;
 • Pentru ca nu au incredere 100% in angajatii lor;
 • Pentru ca vor sa-si risipeasca neincrederea fata de partenerul/partenera lor;
 • Pentru ca trebuie sa ia anumite decizii capitale in compania lor;
 • Pentru ca vor sa aiba controlul asupra locuintei lor chiar si atunci cand sunt in vacanta (protectia bunurilor personale).

Beneficii principale

intrerupator electric cu microfon gsm – ascultare de la orice distanta! Sistem electronic custom;

intrerupator electric cu microfon gsm – ascultare de la orice distanta! Monitorizare audio de la orice distanta, folosind un smartphone;

intrerupator electric cu microfon gsm – ascultare de la orice distanta! Inrerupator complet functional;

intrerupator electric cu microfon gsm – ascultare de la orice distanta! Modul profesional, inalta calitate audio;

intrerupator electric cu microfon gsm – ascultare de la orice distanta! Autonomie nelimitata;

intrerupator electric cu microfon gsm – ascultare de la orice distanta! Activare vocala;

intrerupator electric cu microfon gsm – ascultare de la orice distanta! Va suna automat atunci cand senzorul detecteaza un zgomot/discutie in raza sa de actiune;

intrerupator electric cu microfon gsm – ascultare de la orice distanta! 100% silentios.

intrerupator electric cu microfon gsm – ascultare de la orice distanta! Sistem electronic unic – Smartech.

Informatii

Acest modul de interceptare audio mascata este alimentata direct de la linia electrica, deci nu este nevoie sa se incarce dispozitivul spy separat.

Este un tip de solutie care nu interfereaza cu functionarea intrerupatorului electric in sine si din acest motiv il poti utiliza in mod normal.

Reprezinta gadgetul de spionaj ideal pentru  ascultare/control discret la:

– companie, birou, depozit, magazin, proprietate personala;

– supravegherea persoanelor care ne trezesc banuieli.

Cum functioneaza?

Fiind un dispozitiv de supraveghere multifunctional: functioneaza normal ca si orice alt intrerupator, dar il poti utiliza si pentru a monitoriza spatiul din jurul sau.

Pentru activarea modului spy se desface capacul din spate si se introduce o cartela telefonica cu numar. Dispozitivul devine rapid activ si va supraveghea audio spatiul pe o raza circulara de circa 7 – 10 metri.

Ascultarea live pe telefon se face prin intermediul retelei GSM apeland la numarul cartelei SIM introduse si activate in modulul spy.

intrerupator electric cu microfon gsm – ascultare de la orice distanta! Calitate audio impecabila

Modulul GSM AG-PRO cu care este dotat acest dispozitiv il face superior din punct de vedere al performantelor si al calitatii audio altor echipamente de ascultare discreta. Vei putea asculta conversatiile captate clar, pentru ca are capacitatea de a atenua zgomotele de fundal sau alte sunete care ar putea sa strice calitatea audio transmisa.

intrerupator electric cu microfon gsm – ascultare de la orice distanta!  Discretie

Este un gadget foarte discret, fiind extrem de silentios. Chiar si in momentul in care suni pe numarul cartelei modulului spy, nu va emite niciun sunet, doar va stabili conexiunea automat.

Daca vrei sa afli in timp real ce se intampla in locuinta ta sau la spatiul de birou fara niciun efort, pur si simplu activezi functia de senzor de voce si, in momentul in care modulul detecteaza vreun zgomot, te va notifica instant, indiferent de distanta la care te afli.

intrerupator electric cu microfon gsm – ascultare de la orice distanta!Autonomie nelimitata

Majoritatea microfoanelor spion au o autonomie limitată. Nu este si situatia acestul dispozitiv profesional.  Odată ce a fost  conectat intrerupatorul la o sursa de curent, microfonul spion va avea o autonomie nelimitata si va monitoriza ambiental acel spatiu.

Configurarea este o joaca de copii, pentru ca in afara de un manual clasic cu instructiuni, vei avea la dispozitie si un tutorial video foarte intuitiv.

Specificatii tehnice principale

 • GSM 900 MHz/ 1800 Mhz (Orange, Vodafone, Telekom);
 • Modul GSM AG-PRO Bi-Sound;
 • 2 microfoane sensibile;
 • Activare vocala.

Kit-ul include

 • 1 x Intrerupator cu microfon GSM;
 • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top