Microfon Spion GSM Profesional Smartech Integrat in Lampa Led – USB

649 lei

Availability: 100 în stoc

mobilpay online
web management

Prin ce ne diferențiem în acest segment de piață?

Tehnologie de vârf în montajul electronic: Produsele noastre sunt dotate cu componente personalizate, de ultimă generație, precum microfoane, antene, procesoare, acumulatori și lentile, care reprezintă vârful tehnologic al industriei. Atenția noastră meticuloasă la detalii asigură performanțe superioare și o fiabilitate remarcabilă pentru fiecare produs pe care îl livrăm, de peste 12 ani de activitate.

certificat

Va rugam sa va asigurati ca produsul pe care il achizitionati este insotit de holograma originala Smartech, care dispune de o serie unica si un cod QR distinctiv. Va sfatuim sa nu acceptati produsele care nu sunt insotite de aceasta holograma. Sistemul nostru este conceput intr-un mod unic, iar scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii posibile.

Descriere

La inceput, microfoanele spion erau folosite de anchetatori pentru a obtine informatii in secret. In prezent, in cadrul progreselor tehnologice, se pot achizitiona echipamente discrete de inregistrare audio si de catre persoane particulare pentru supravegherea propriei case, birou sau masina. Dupa caz.

Pe site-ul nostru vei gasi o varietate de produse care corespund nevoilor tale specifice. Vei gasi chiar si un microfon spion incorporat intr-o lampa moderna.

De ce sa comanzi online un microfon spion GSM profesional Smartech, integrat intr-o lampa led?

Beneficii principale

microfon spion gsm profesional smartech , integrat in lampa led Sistem electronic custom;

microfon spion gsm profesional smartech , integrat in lampa led Echipament multifunctional;

microfon spion gsm profesional smartech , integrat in lampa led Portabilitate;

microfon spion gsm profesional smartech , integrat in lampa led Redare audio de la orice distanta, folosind orice tip de smartphone;

microfon spion gsm profesional smartech , integrat in lampa led Microfonul este alimentat permanent daca exista conexiune la reteaua electrica de 220V;

microfon spion gsm profesional smartech , integrat in lampa led Are acumulator de rezerva;

microfon spion gsm profesional smartech , integrat in lampa led Poate fi alimentat prin cablu USB la calculator sau tableta;

microfon spion gsm profesional smartech , integrat in lampa led Utilizatorul va fi sunat automat atunci cand senzorul detecteaza un zgomot;

microfon spion gsm profesional smartech , integrat in lampa led Echipament silentios.

microfon spion gsm profesional smartech , integrat in lampa led Sistem electronic unic – Smartech.

Informatii

Lampa LED cu cu microfon spion este un produs multifunctional capabil sa iti ofere posibilitatea de a monitoriza ambiental o incapere de la orice distanta, in conditiile in care si lampa este 100% functionala.

Prin constructie, modulul spion este acoperit cu un capac prins in patru suruburi, astfel incat nu este observabil decat daca se demonteaza lampa.

Lampa functioneaza normal, consuma putina energie electrica si are trei nivele de emisie luminoasa ce se pot seta prin apasarea unui buton tip „touch”.

Cum functioneaza?

Se pune o cartela telefonica cu numar, Vodafone/Orange/Telekom (PrePay sau abonament) in dispozitiv. In maxim 10 secunde de la introducerea cartelei aparatul spy devine activ si se poate monitoriza perimetrul in care este amplasata lampa, prin apelarea numarului cartelei din aparat, cu ajutorul unui telefon mobil.

microfon spion gsm profesional smartech , integrat in lampa led Activare vocala

Echipamentul de spionaj transmite un semnal automat atunci cand senzorul detecteaza un zgomot in apropiere. Respectiva functie de apelare poate fi activata/dezactivata printr-un simplu SMS.

microfon spion gsm profesional smartech , integrat in lampa led  Autonomie

Lampa led cu microfon spy poate sa functioneze in regim standby 10 – 12 zile si in regim de lucru 3 ore, pe baza unui acumulator intern de 400mAh.

Dispozitivul poate fi alimentat permanent la 220V, dar si la  PC/laptop/tableta prin intermediul unui cablu USB. Cand acumulatorul mai are energie de doar 10%, utilizatorul va primi automat o notificare prin SMS.

microfon spion gsm profesional smartech , integrat in lampa led Claritate

Echipamentul spy ascuns in lampa led este eficient pe o raza circulara de pana la 20 m.p.

Este dotat cu modul GSM Ag-Pro.

microfon spion gsm profesional smartech , integrat in lampa led Model diferit de lampa, pe comanda

Se poate comanda un produs personalizat, in laboratorul firmei. Acest tip de solicitare se poate face telefonic.

Specificatii tehnice principale

  • Acumulator 3.7V 400 mAh Li-ion;
  • Timp de ascultare: 180 min;
  • Retea: GSM/GPRS;
  • Frecvente GSM: 850/900/1800/1900 MHz.

Kit-ul include

  • 1 x Lampa spion;
  • 1 x Cablu de alimentare USB;
  • 1 x Alimentator;
  • 1 x Manual de utilizare in limba romana.

Vă recomandăm să utilizați aparatele prezentate pe acest site, respectând legistația aflată în vigoare. Pentru mai multe detalii accesați Termeni si condiții.

Shopping Cart
Scroll to Top